Χωρίς λόγο 16χρονος και άλλοι δυο επιτέθηκαν σε 11χρονο παιδί στην Καλαμάτα

Του πήρε το αναψυκτικό που κρατούσε, τον κλότσησε στα πόδια και του έριξε μπουνιά στην κοιλιά

Must Read

Δυστυχώς σε «μαγκιά» έχουν αναγάγει την βία οι ανήλικοι στη χώρα μας, με τα περιστατικά να είναι πλέον καθημερινά.

Στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων ένας 16χρονος μαζί με δυο ακόμη, πλησίασε έναν 11χρονο και χωρίς κανένα λόγο του πήρε ένα αναψυκτικό που κρατούσε, τον κλότσησε στα πόδια και του έριξε μπουνιά στην κοιλιά, βρίζοντάς τον και ζητώντας του χρήματα!

Ο 11χρονος μόλις γύρισε σπίτι του είπε στους γονείς του τι συνέβη και με τον πατέρα του υπέβαλλαν μήνυση στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.

Ο 16χρονος δράστης συνελήφθη από την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης Μεσσηνίας, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο ανήλικοι που συμμετείχαν στην επίθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πήγαινε κάν΄το αυτό στη Σαουδική Αραβία. Αφήνουμε τα καταστήματά μας ορθάνοιχτα και πηγαίνουμε στο τζαμί για προσευχή. Κανείς δεν διανοείται να κλέψει οτιδήποτε. Οι νέοι μας έχουν τις αρχές του Προφήτη μας (σαλαλάχου αλέιχι ασάλαμ) και του Ιερού Κορανίου. Εσείς έχετε δημιουργήσει μια σάπια χριστιανική κοινωνία και έχετε αποτύχει οικτρά στα πάντα. Όμως, κάντε λίγη υπομονή: σε λίγο καιρό, όταν οι κάτοικοι θα είναι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι, θα μπει τάξη και σε σας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This