Τέμπη: Σε νοσοκομείο του Μιλάνου θα μεταφερθεί ο Γεράσιμος – Την τιμωρία των υπευθύνων περιμένει η οικογένειά του

Ο πατέρας του ξεκαθάρισε τι θα συμβεί με το νεαρό μετά τα όσα ακούστηκαν για επιστροφή του στην Ελλάδα

Must Read

Το «τοπίο» σχετικά με τον νεαρό φοιτητή Γεράσιμο ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του τρομερού δυστυχήματος των Τεμπών και από τότε δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή ξεκαθάρισε ο πατέρας του.

Ο Διονύσης Γεωργιάδης μίλησε σε εκπομπή του Ant1 και θέλησε να διευκρινίσει τι θα συμβεί με τον γιο του. Χθες είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι ο φοιτητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα οι οποίες διαψεύστηκαν από τον πατέρα των διδύμων που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, Νίκο Πλακιά.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο νεαρός θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο στο Μιλάνο για την αποκατάστασή του ενώ τόνισε πως περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα Τέμπη.

«Μοναχή έγνοια η υγεία του Γεράσιμου. Ζούμε με την οικογένεια έναν Γολγοθά. Θα επισκεφθώ το νοσοκομείο στο Μιλάνο, θεωρείται από τα μοναδικά στον κόσμο νοσοκομεία για την αποκατάστασή της υγείας του παιδιού μας. Ο Γεράσιμος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί αποφασίσουν το πότε. Πλησιάζουν οι μέρες για να συμπληρωθούν δύο χρόνια από το τραγικό και θλιβερό έγκλημα στα Τέμπη. Περιμένω Δικαιοσύνη, παραδειγματική τιμωρία στους υπεύθυνους. Μοναχή μας έγνοια το παιδί μας και η απονομή Δικαιοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This