«Καμπάνα» σε 24χρονο που ξυλοφόρτωσε την σύντροφό του – Χτύπησε ακόμη και το βρέφος τους στο ψυγείο!

Απειλές, βιασμοί και κακοποιητικές συμπεριφορές ήταν καθημερινότητα για την κοπέλα

Must Read

Ποινή κάθειρξης 19 ετών και τριών μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε έναν «νταή» που κακοποιούσε την 22χρονη σύντροφό του, ακόμα κι όταν εκείνη ήταν έγκυος. Ο 24χρονος, που δε δίστασε να χτυπήσει και το βρέφος τους πετώντας το στο ψυγείο του διαμερίσματος, καταδικάστηκε ερήμην, αφού δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, ενώ η απόφαση της έδρας ήταν ομόφωνη.

Ειδικότερα, κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα, σωματικές βλάβες σε βάρος εγκύου, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, σωματική βλάβη ανηλίκου, ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και εξύβριση, ενώ το δικαστήριο δε του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. Παράλληλα, αποφασίστηκε η έφεση του κατηγορουμένου να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής και έτσι, εφόσον εντοπιστεί και συλληφθεί, θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Ένας εφιάλτης δίχως τέλος για τη νεαρή κοπέλα

Όπως προέκυψε κατά την ακροαματική διαδικασία, επί δέκα ολόκληρους μήνες η 22χρονη ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος είναι αθλητής πολεμικών τεχνών. Καθημερινές απειλές, σωματικές επιθέσεις, ακόμα κι όταν ήταν έγκυος στο παιδί τους, αλλά και σεξουαλική κακοποίηση μόλις λίγες εβδομάδες αφότου γέννησε το κοριτσάκι τους, συνέθεταν το σκηνικό της φρίκης.

Μάλιστα, ο 24χρονος έχει καταδικαστεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Όπως κατέθεσε στενό συγγενικό πρόσωπο της 22χρονης, την είχε δει αρκετές φορές με μώλωπες στο κεφάλι και το σώμα, όμως εκείνη αρνιόταν ότι την χτυπούσε ο 23χρονος. Τελικά, τον Αύγουστο του 2021 «έσπασε» και εκμυστηρεύτηκε στους δικούς της ανθρώπους πως είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αναζητούσε δομή φιλοξενίας για κακοποιημένες γυναίκες.

Σε ό,τι αφορά στον βιασμό της, εξομολογήθηκε ότι ο κατηγορούμενος τη χτυπούσε όταν εκείνη δεν ήθελε να έχουν ερωτική επαφή, την τραβούσε από τα μαλλιά και της ασκούσε σωματική βία για να υποκύψει στις ορέξεις του. Μόλις έναν μήνα από τη στιγμή που γέννησε, ο κατηγορούμενος την βίασε και την ξυλοκόπησε ξανά.

«Αδίστακτος και χειριστικός»

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας, έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για μια ξεκάθαρη υπόθεση, χαρακτηρίζοντας τον κατηγορούμενο ως αδίστακτο και χειριστικό, που υποτιμούσε τη συμβία του και προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις πράξεις του με βία και εκφοβισμό.

«Οι πράξεις βίας είναι αποδεδειγμένες. Εκδηλωθήκαν και σε βάρος του παιδιού, σε ένα βρέφος. Ο κατηγορούμενος δε σεβάστηκε ούτε την κατάσταση της συντρόφου του, η οποία ουσιαστικά ήταν λεχώνα. Δε πέρασε ούτε μήνας και την ανάγκασε με βία και απειλή σε γενετήσια πράξη, καθώς επίσης δε δίστασε λίγες ημέρες αργότερα να επιχειρήσει εκ νέου την τέλεση της ίδιας πράξης, γεγονός που απέτυχε. Αποδείχθηκαν όλα τα καταγγελλόμενα περιστατικά» ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός και πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου για όλες τις πράξεις που κατηγορείται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This