«Δεν τίθεται θέμα πορνείας ή μαστροπείας» διευκρινίζει ο δικηγόρος της 13χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της

Must Read

Δεν τίθεται θέμα πορνείας ή μαστροπείας ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της 13χρονης από την Λέσβο η οποία είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο νεαρούς αλλά η μητέρα της ανέφερε πως πήγε με την θέλησή της.

«Η μητέρα είπε διάφορα περίεργα πράγματα τα οποία δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν τίθεται σε καμία περίπτωση ζήτημα, ούτε πορνείας, ούτε εξώθησης από άλλο άτομο σε σεξουαλικές πράξεις, ούτε παραβατικής συμπεριφοράς όπως π.χ. στην υπόθεση του Κολωνού. Ισχύει ό,τι είπε το παιδί στις καταθέσεις του. Και απ’ όσα ξέρω εγώ, μάνα και πατέρας βρίσκονται σε μεταξύ τους αρμονία στην αρχή “να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση”», ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Δημοσθένης Χατζηγιάννης.

Ο κ. Xατζηγιάννης είπε πως στην ηλικία της ανήλικης δεν τίθεται θέμα συναίνεσης σε σεξουαλική πράξη καθώς είναι νομικά και πραγματικά ανέφικτη. Ο ίδιος είπε πως το κορίτσι δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «βιασμός» στην κατάθεσή του. Ωστόσο ανέφερε πως σε ένα συμβάν συμμετείχε ακόμη ένας άνδρας την παρουσία του οποίου δεν επιθυμούσε.

Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος της ανήλικης είπε πως η οικογένεια δεν είναι ακατάλληλη για την ανατροφή της όπως καταγγέλθηκε ενώ σχετικά με την καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αφορούσε ένα περιστατικό που συνέβη μπροστά σε γειτόνισσα κατά τη διάρκεια του οποίου ο πατέρας ζήτησε από την μικρή τον λόγο για μια συμπεριφορά και εκείνος την χαστούκισε.

Δείτε βίντεο:




(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Υπόθεση βιασμού 13χρονης: «Υπάρχει συγγενική σχέση του εντολέα μου με την οικογένεια» αναφέρει ο δικηγόρος του 21χρονου

Μυτιλήνη: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 13χρονης; «Δεν την πήρε κανένας με το ζόρι» λέει η μητέρα της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This