Παραδέχθηκε ότι είχε αγοράσει 18 θερμόμετρα η 50χρονη που κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της με υδράργυρο!

Το παραδέχθηκε δύο χρόνια μετά τον θάνατό του - Η αγορά έγινε πριν εντοπιστεί υδράργυρος στον 60χρονο

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου ενός 60χρονου πριν από έξι χρόνια στην Θεσσαλονίκη ο οποίος είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, ωστόσο, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία για την Πολωνή σύζυγό του σύμφωνα με την οποία φέρεται να τον δηλητηρίασε με υδράργυρο!




Η 50χρονη ενώπιον του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο όπου οδηγήθηκε κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με δόλο τόνισε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με τον θάνατο του συζύγου της.  «Όλα είναι όπως πρέπει. Ο σύζυγός μου πέθανε πριν 6 χρόνια από την καρδιά του, έπαθε ανακοπή. Αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, δεν γνωρίζω ποιος μπορεί να πήρε την αστυνομία και να ξανάνοιξε τον φάκελο» ανέφερε στην κατάθεσή της. Η γυναίκα αφέθηκε τελικά ελεύθερη με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.




Πάντως, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star η ίδια είχε παραδεχθεί σε αστυνομικούς, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του άντρα της, πως είχε αγοράσει 18 θερμόμετρα το διάστημα που ο άντρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο! Συγκεκριμένα είπε πως αρχικά είχε αγοράσει από φαρμακείο του Πανοράματος αρχικά έξι θερμόμετρα υδραργύρου. Το ένα το έδωσε στον σύζυγό της και τα υπόλοιπα τα έστειλε στην αδελφή της στην Πολωνία, όπως υποστήριξε. Μετά από κάποιες μέρες πήγε σε άλλο φαρμακείο στην Περαία και αγόρασε ακόμα 12 θερμόμετρα υδραργύρου. Πάλι, ισχυρίστηκε πως το ένα το έδωσε στον 60χρονο και τα άλλα στην αδελφή της.




Όπως διαπιστώθηκε οι αγορές είχαν γίνει πριν εντοπιστεί υδράργυρος στο αυτί του θύματος. Η ίδια είχε αρνηθεί ότι έδωσε υδράργυρο στον 60χρονο αλλά ούτε και εκείνος είχε κάποιο θερμόμετρο όπως είπε στην αστυνομία.




Ο εκλιπών είχε νοσηλευθεί το καλοκαίρι του 2018 στο Νοσοκομείο Παπανικολάου με πιθανό ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε. Κατά την νοσηλεία του οι γιατροί διαπίστωσαν ύποπτες εκροές υδραργύρου από τα αφτιά του.Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 60χρονος πήρε εξιτήριο και πέθανε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.Οι ύποπτες ποσότητες υδράργυρου χτύπησαν συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. και κινήθηκε η διαδικασία εκταφής της σορού του για περαιτέρω έρευνες.Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα προέκυψαν υπερβολικές συγκεντρώσεις υδραργύρου (βαρύ μέταλλο) στα όργανά του, οπότε διατάχθηκαν νέες εργαστηριακές εξετάσεις.Ο φάκελος της δικογραφίας τέθηκε στο αρχείο, ωστόσο, ανασύρθηκε με πρωτοβουλία εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This