Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Αμαλιάδας: «Η Ειρήνη μού έφαγε τα λεφτά, ζητούσε λευκό γάμο»

«Έχω υποψίες ότι έκανε κακό στο παιδί μου και πέθανε», δήλωσε η Κατερίνα, που έχασε το βρέφος της το 2021 - Η 24χρονη της έστειλε φωτογραφίες με το νεκρό βρέφος της

Must Read

Με «κομμένη» την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της Αμαλιάδας με τα νεκρά βρέφη, που έχουν ως κοινό παρανομαστή την 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου. Οι αποκαλύψεις τις τελευταίες ώρες παίρνουν μορφή «χιονοστιβάδας», ωστόσο η νεαρή γυναίκα επιμένει πως δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο για τις διαβολικές συμπτώσεις!

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ένας 39χρονος Πακιστανός αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και να κάνει γνωστά όλα όσα έζησε στο πλευρό της 24χρονης. Όπως επεσήμανε, η Ειρήνη του έταζε λευκό γάμο την περίοδο που ήταν έγκυος.

«Μου είχε ζητήσει να παντρευτούμε για να βοηθηθούμε και οι δύο. Θα έβγαζα εγώ χαρτιά και μετά το παιδί της θα έπαιρνε το όνομά μου», ανέφερε αρχικά, υποστηρίζοντας πως όλα ξεκίνησαν το 2022. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Ειρήνη Μουρτζούκου τον βρήκε, τον «διάλεξε» και του πρότεινε γάμο, πείθοντάς τον πως θα τον βοηθήσει με τα χαρτιά του, ωστόσο τελικά του «έτρωγε» όσα χρήματα έβγαζε.

 

«Δεν μου έμενε τίποτα. Δούλευα και μου τα έτρωγε όλα. Έδινα χρήματα σε νοσοκομεία, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, στο σπίτι και στα πάντα», είπε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αφού έφυγε από κοντά της και διέλυσε τον δήθεν γάμο, πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο: «Έκλαιγα συνέχεια, είχα πρόβλημα με την καρδιά μου».

Σε ό,τι αφορά στον χαρακτήρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, ο 39χρονος εξήγησε πως πρόκειται για έναν «πολύ κακό άνθρωπο και, αφού απομακρυνθήκαμε, άκουσα πως είχε μπλέξει με ναρκωτικά».

 

«Έχω υποψίες ότι έκανε κακό στο παιδί μου και πέθανε»

Από την πλευρά της, η μητέρα του μωρού που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021 και η οποία έχει ισχυριστεί ότι το άφησε στην Ειρήνη για να το προσέχει, έχει προσλάβει δικηγόρο και πρόκειται να κινηθεί νομικά, ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το θάνατο του παιδιού της.

«Την Ειρήνη την γνωρίζω πολλά χρόνια. Την θεωρούσα φίλη μου, έτσι νόμιζα. Δεν τη γνωρίζω πια αυτή τη γυναίκα. Έχω υποψίες ότι έκανε κακό στο παιδί μου και πέθανε. Θέλω να διαλευκανθεί η υπόθεση του παιδιού μου και να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται για το θάνατο του παιδιού μου. Της εμπιστεύτηκα το παιδί μου να το προσέχει και το βρήκα νεκρό στο νοσοκομείο. Έχω υποψίες ότι κάτι κακό έγινε, δεν είναι κατηγορίες αλλά υποψίες και θα τη φτάσω μέχρι τέλους την υπόθεση» δήλωσε η Κατερίνα.

«Σταμάτα να ψάχνεσαι»

Νωρίτερα η γυναίκα επεσήμανε πως η 24χρονη την παίρνει τηλέφωνο και της ζητάει τον λόγο που κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης και την κατηγορεί.

«Με έχει πάρει τηλέφωνο και με ρωτάει γιατί την κατηγορώ συνέχεια. Με πήρε πάλι τηλέφωνο σήμερα, και της είπα να κλείσει γιατί έχω δουλειά. Το μόνο πράγμα που τη ρώτησα ήταν τι έγινε με το μωρό μου, ήταν στην κηδεία του παιδιού μου. Οι περισσότεροι είπαν πως το κάνει από τύψεις. Κατάλαβα πως κάτι έγινε μετά το τελευταίο παιδάκι στην Αμαλιάδα. Με πήρε τηλέφωνο νευριασμένη και της είπα μόνο πως θα δρομολογηθεί το θέμα», είπε η Κατερίνα.

 

Από την πλευρά του, ο πατριός του παιδιού που «έσβησε» τόσο ξαφνικά το 2021 έκανε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη. «Η Ειρήνη μάς έστειλε φωτογραφίες με το παιδί πεθαμένο, σε διάφορες πόζες. Δεν είναι πράγματα φυσιολογικού ανθρώπου αυτά. Μας είναι πολύ βαρύ αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους έξι μήνες», επεσήμανε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Είχαμε αφήσει τη μικρή στην Ειρήνη και μας παίρνει τηλέφωνο και μας λέει “η μικρή πέθανε” και της απαντώ “τι μου λες;”. “Ναι, έφυγε”, μου λέει. Τη ρωτώ “πώς;”. Πάμε στο νοσοκομείο και η μπέμπα είχε φύγει ήδη. Εντωμεταξύ μάς είχε στείλει και φωτογραφίες. Το είχε φωτογραφία με ανοικτά χέρια και κλειστά. Δεν γίνεται να το κάνει αυτό, δεν γίνεται να έχει την ψυχραιμία. Η Ειρήνη εξαφανίσθηκε γιατί ήμουν πολύ διστακτικός απέναντί της. Δηλαδή, δεν γίνεται το παιδί να έφυγε έτσι. Θυμάμαι ότι είχε γίνει η κηδεία του παιδιού και τη ρωτούσα, τη ρωτούσα, δεν μου απαντούσε με σαφήνεια κι εκεί, μαλώσαμε. Φανταστείτε, έφυγε από την Πάτρα γιατί της είπα ότι θέλω να μάθω. Έκλεισε το σπίτι και έφυγε».

Πλέον, οι Αρχές εξετάζουν τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους και δεν αποκλείεται να καλέσουν για κατάθεση όλους όσοι έχουν κάποια σχέση με την 24χρονη. Παράλληλα, πρόκειται να γίνουν έρευνες και για τον θάνατο της νεογέννητης αδελφής της, που πέθανε ξαφνικά πριν από περίπου μια δεκαετία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια; Είμαστε, νομίζω , η μοναδική χώρα στον κόσμο, όπου καμμία κατηγορούσα Αρχή δεν κινείται αυτεπάγγελτα. Και όταν προσάπτει κατηγορία, πρέπει εκείνη να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας και όχι ο / η κατηγορούμενος / μη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η επανάληψη των συμβάντων, παύει να είναι σύμπτωση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This