Αποκαλύπτονται οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην υπόθεση Novartis – Η απόφαση της Οικονομικής Εισαγγελίας

Αναστέλλεται η προστασία τους από ποινικές διώξεις

Must Read

Η Οικονομική Εισαγγελία αποφάσισε να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis. Αίρεται, έτσι, το καθεστώς προστασίας για τα πρόσωπα με τα κωδικά ονόματα «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης».

Οι δύο παραπάνω παύουν να χαρακτηρίζονται μάρτυρες δημόσιου συμφέροντος και αναστέλλεται η προστασία τους από ποινικές διώξεις.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της σιωπής σας κυρίες και κύριοι του Newsbreak. Εκτός αν, λέω εγώ τώρα, είστε στην ίδια πλευρά με τους κατάπτυστους και παριστάνετε κάτι άλλο…

  2. ο Λοβέρδος θα σβήνει το πούρο του στα αχαμνά τους και ο Άδωνης θα τούς κρατά άυπνους υποχρεώνοντάς τους ν’ακούν επαναλήψεις με τις τηλεπωλήσεις του στην διαπασών. Δύσκολη αποστολή και ρίσκο πήραν επάνω τους στην μπανανία και δεν τούς βγήκε. Μπορεί να προλαβαίνουν ν’αλλάξουν ήπειρο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This