Σκάνδαλο της Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Στην Επισκοπή Σύρου ανήκουν οι ιερείς – Με ποινικό παρελθόν εμπλεκόμενος επιχειρηματίας

Ποια η σύνδεση ενός ιερωμένου και του επιχειρηματία με την Πάτρα;

Must Read

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με το μεγάλο σκάνδαλο της Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας που ήρθε στο φως χθες στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν δύο υψηλόβαθμοι ιερείς οι οποίοι υπεξαίρεσαν 3 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία και τα μετάφεραν σε λογαριασμούς ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων στην Πελοπόννησο οι οποίοι έκαναν ξέπλυμα χρήματος!

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται, οι ιερείς προέρχονται από την Επισκοπή Σύρου. Υπάρχει σύνδεση ενός με την Πάτρα καθώς ιερουργούσε εκεί ενώ υπάρχει και αναφορά πως ένας από τους δύο έρχεται από την Κρήτη.




Η κοινωνία των Πατρών έχει συγκλονιστεί από την αποκάλυψη καθώς ο ιερέας που είχε σχέση με την Πάτρα ιερουργούσε στον Καθολικό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Στο στόχαστρο ένας επιχειρηματίας

Όσον αφορά στους ιδιοκτήτες των νυχτερινών μαγαζιών, ο ένας επιχειρηματίας είχε ποινικό παρελθόν καθώς είχε παλιότερα εμπλοκή με υπόθεση εκβιασμού, απάτης και απειλών η οποία αφορούσε και πάλι τον χώρο της εκκλησίας καθώς θύμα του είχε πέσει ιερέας της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Σύμφωνα πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοποννήσος», ο επιχειρηματίας είναι ένας 60χρονος με πιθανή καταγωγή από την  Αιτωλοακαρνανία ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έμενε στην Πάτρα. Με τα νυχτερινά μαγαζιά δραστηριοποιούνταν είτε ως μέτοχος είτε ως διαχειριστής, δίνοντας μερίδιο στους ιδιοκτήτες. Είχε συμμετάσχει στη ομάδα επιχείρησης σε πεζόδρομο της Πάτρας και σε τουλάχιστον δύο καταστήματα σε Ρίο και στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.




Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως η εμπλοκή του 60χρονου με τους ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας ήταν γνωστή χωρίς να γνωρίζει κανείς τους λόγους που λάμβανε τα χρήματα. Η εφημερίδα αναφέρει πως είχε «αρρώστια» με τον τζόγο και αρκετά από τα χρήματα που πήρε από τους δύο ιερείς είχαν ως στόχο να πληρώσουν τα υπέρογκα χρέη που είχε κάνει εξαιτίας της αδυναμίας του στο τζόγο.

Ένα από τα κόλπα που χρησιμοποιούνταν ήταν να φέρνουν τα μαγαζιά καλλιτέχνες από την Αθήνα και τα διάφορα έξοδα όπως ηχητικά ακόμα και η πληρωμή του να καλύπτονται από τους ιερείς που… έκοβαν τιμολόγιο!




Δείτε επίσης:

Επί οκτώ χρόνια άρπαζαν χρήματα από τα ταμεία οι δύο ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδος – Στο στόχαστρο πέντε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στην Πελοπόννησο!

Σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος: Δύο ιερείς έκαναν «ξέπλυμα» 3 εκατ. ευρώ σε νυχτερινά κέντρα!

Ανακοίνωση για το σκάνδαλο με τους ιερείς εξέδωσε η Καθολική Εκκλησία της Ελλάδας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κυρίες και Κύριοι γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα , τι έκαναν οι Ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας ? ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ .
    ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This