Αμαλιάδα: «Η Ειρήνη και τα αδέρφια της κακοποιούνταν από τον σύντροφο της μητέρας» λέει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Must Read

Στις συνθήκες που επικρατούσαν στην οικογένεια της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου το όνομά της οποίας σχετίζεται με την υπόθεση των νεκρών μωρών στην Αμαλιάδα που απασχολεί έντονα την δημοσιότητα μίλησε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ, η ίδια και τα αδέρφια της είχαν υποστεί κακοποίηση από τον πατριό τους. Ο κ. Γιαννόπουλος είπε επίσης πως το 2015 είχε εξαφανιστεί η Ειρήνη και το 2017 άρχισαν να έρχονται διάφορες καταγγελίες.

«Το πρώτο καμπανάκι ενός παιδιού που θέλει να πει κάτι είναι η εξαφάνιση. Το περιβάλλον του παιδιού δεν ήταν δύσκολο αλλά όταν είδα τι συνέβαινε σε αυτή την οικογένεια… Το περιβάλλον σε αυτή την οικογένεια μόνο ως δύσκολο δεν μπορεί να περιγραφεί. Οι αναφορές που έγιναν όταν γύρισε η τότε έφηβη μητέρα ήταν φρικτές και πολλές», ανέφερε ο πρόεδρος της οργάνωσης και υποστήριξε πως ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε τα τρία παιδιά.

Δείτε βίντεο:




«Τα γνώριζαν οι αρμόδιοι, η πρόνοια είχε ενημερωθεί. Οι υπηρεσίες της πρόνοιας υπολειτουργούν. Όλοι γνώριζαν περιστατικά με λεπτομέρεια, περιστατικά – φρίκη, τα παιδιά είχαν εγκαταλειφθεί. Ήρθε πρόσωπο στο Χαμόγελο και πήγε το ίδιο στον εισαγγελέα για να πάρει την τότε έφηβη Ειρήνη προκειμένου να γλιτώσει από τη φρίκη που ζούσανε τα παιδιά», πρόσθεσε. «Ήταν τόσο έντονες οι αναφορές που στέλναμε κατεπείγουσα αναφορά στην εισαγγελία, που τη βάζουμε σπάνια. Τότε συνελήφθη ο σύντροφος, ο εισαγγελέας ζήτησε να φύγουν τα παιδιά και πάλι τα ίδια. Συνεχίστηκε το δράμα αυτών των παιδιών».

Η μητέρα των τριών παιδιών ήταν εξαφανισμένη σε κάποια άλλη χώρα και τα παιδιά επιθυμούσε να φροντίσει ένα πρόσωπο που νοιαζόταν για αυτά και έβλεπε το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν. «Δεν είναι μόνο να σκοτώσεις ένα παιδί με φυσικό θάνατο, είναι και η ψυχολογία. Όλα αυτά τα χρόνια ζούσαν αυτή την κατάσταση, τι περιμένεις να βγει από ένα παιδί;», είπε. ο κ. Γιαννόπουλος.

«Τα παιδιά που έχουν προβλήματα με οικογένειες ψάχνουν να βρουν φροντίδα κάπου αλλού. Η φροντίδα κάπου αλλού ήταν σε περιβάλλον άρρωστο και επικίνδυνο. Έτσι φέρνει το ένα το άλλο και το παιδί οδηγήθηκε σε κατάσταση φρίκης», σημείωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Δείτε επίσης:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: Είχαμε λάβει κλήσεις για την 24χρονη

Αμαλιάδα: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των βρεφών – Μαρτυρίες και ντοκουμέντα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This