Σούπερ Λίγκα: Το μπαμ του Βόλου στο Αγρίνιο, 1-0 τον Παναιτωλικό!

Must Read

Όλα τα παράδοξα του εφετεινιού πρωταθλήματος συμβαίνουν στον Βόλο. Ενώ εκτός έδρας κάνει… πρωταθλητισμό με 3 νίκες σε 4 αγώνες (έχει ηττηθεί μόνο από την ΑΕΚ στην Opap Arena), εντός τα πάει από το κακό στο χειρότερο, με μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες!

Στο Αγρίνιο κόντρα στον  Παναιτωλικό, στη νίκη του   με 1-0 είχε αρκετή δόση τύχης και όπως καταγγέλλουν οι γηπεδούχοι και τη σχετική βοήθεια από τον διαιτητή.

Στο 28 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Στάγιτς του Παναιτωλικού. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν από το σημείο αυτό φουλ άμυνα και… προδόθηκαν στο 90+3′ όταν ο διαιτητής Τσέτσιλας υπέδειξε πέναλτι στην επαφή του Παντελάκη με τον Μεντιέτα που αξιοποίησε ο Κόμντε παρά την προσπάθεια του Τσάβες.




«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη διαιτησία, θα το κάνω σήμερα…» είπε ο Γιάννης Πετράκης,  ενώ ο ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης παρατήρησε ότι «απόψε παίξαμε όχι εναντίον 11, αλλά 15. Σε κάποιους δεν αρέσει η πορεία του Παναιτωλικού…»

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Δημήτριος Σαμοΐλης (Χανίων), Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Βάιος Στέφανος Καλατζής (Θεσσαλίας)
VAR: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου), AVAR: Βασίλειος Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Κόκκινη: 28 Στάγιτς (2 κίτρινες)
Κίτρνη: 20′ Στάγιτς, 21′ Μπουζούκης, 41′ Λομόνακο, 80 Λουίς Μιγκέλ. 90+2′ Μπακάκης, 90+7′ Σιέλης – 32′ Μεντιέτα, 56′ Κόσζτα, 67′ Κορέα, 72′ Γκλάβτιτς
Παναιτωλικός Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας. Λουίς Μιγκέλ , Μπελεβώνης, Σίλβα, Μπουζούκης (83′ Λαχούντ), Ρόα (76′ Ντίας), Λομόνακο (83′ Μαϊντέβας).
Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβακς, Σούντγκρεν (52′ Άλτμαν), Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι (90+13′ Σμέουλερς), Μύγας, Γκλάβτιτς, Μπερναντού (90+13′ Σμίλετιτς), Κόμπα (72′ Βιγιαφάνες), Μεντιέτα, Κόσζτα.




Έγιναν…
Παναιτωλικός – Βόλος 0-1
Λεβαδειακός – Λαμία 2-2
Ακολουθούν
Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
Κυριακή 27/10
17:00 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
18:00 Παναθηναϊκός – Άρης
21:00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
21:30 Καλλιθέα – Ατρόμητος

Η Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This