Εκτονώθηκε η ένταση στο Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου – Οριοθετήθηκε η φωτιά, επέστρεψαν στα κελιά οι κρατούμενοι

Είχαν βάλει φωτιά στα κελιά τους χθες το βράδυ

Must Read

Υπό έλεγχο τέθηκε η κατάσταση στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Βόλου, μετά την εξέγερση που σημειώθηκε χθες, ως αντίδραση των κρατουμένων στον θάνατο ενός 21χρονου Πακιστανού, από ανακοπή.

Χθες το βράδυ οι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στα κελιά τους, η οποία σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλους χώρους, με συνέπεια να σημάνει συναγερμός. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και δέκα πυροσβεστικά οχήματα με 20 πυροσβέστες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Αργά το βράδυ η ένταση εκτονώθηκε και οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους.

Ο θάνατος του 21χρονου

Όπως έγινε γνωστό, οι κρατούμενοι προχώρησαν στην κίνηση αυτή, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες θανάτου 21χρονου συγκρατούμενού τους, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπάρχει καμία ιατρική φροντίδα και μέριμνα στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Αποτέλεσμα της έλλειψης αυτής, όπως λένε, ήταν ο νεαρός να καταλήξει, παρά το γεγονός ότι διαμαρτυρόταν σχεδόν μια εβδομάδα για πόνους.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This