Σε κρίσιμη κατάσταση ο 40χρονος από τον Βόλο: Εκτιμάται πως αυτοπυρπολήθηκε – Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Ο ίδιος δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση

Must Read

Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ο 40χρονος, που το μεσημέρι του Σαββάτου σταμάτησε το όχημά του στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας στο ύψος του Βελεστίνου και βγήκε έξω γυμνός φωνάζοντας «βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα!».

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ εκτιμάται πως αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγα χιλιόμετρα πριν βγει στον παράδρομο της εθνικής οδού. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως είχε αγοράζει ένα μπιτόνι βενζίνης από την Αθήνα.

Μέχρι στιγμής, ο ίδιος δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, ενώ οι πρώτες κουβέντες που κατάφεραν να του πάρουν οι αστυνομικοί δεν είχαν ειρμό.

«Πονούσε πολύ, ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό»

«Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε “βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα”, ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό. Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό. Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε:

«Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν».

Δείτε επίσης: Θρίλερ στον Βόλο με τον φλεγόμενο οδηγό στην εθνική οδό – Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This