Επεισοδιακή καταδίωξη 23χρονου για διαδοχικά τροχαία στο Ρέθυμνο – Τραυμάτισε σοβαρά 60χρονο και τον εγκατέλειψε

Συνελήφθη από την Αστυνομία

Must Read

Ο φόβος και ο τρόμος της ασφάλτου έγινε ένας 23χρονος ο οποίος προκάλεσε διαδοχικά τροχαία ατυχήματα στο Ρέθυμνο. Αρχικά ενεπλάκη σε τροχαίο στους Αρμένους Ρεθύμνου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 60χρονος άνδρας τον οποίο εγκατέλειψε στο σημείο.

Αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση η οποία συνέβη στο 6ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Ρέθυμνο-Αγία Γαλήνη, μπήκε σε αυτοκίνητο γυναίκας που σταμάτησε να δει τι συμβαίνει και να βοηθήσει, το άρπαξε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς Αγία Γαλήνη.

Στη διαδρομή προκάλεσε ακόμη δύο ατυχήματα, καθώς συγκρούστηκε με δύο οχήματα σε διαφορετικό χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη από τους αστυνομικούς οι οποίοι τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση όπου και υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που άρπαξε ο νεαρός επιστράφηκε στη γυναίκα, ενώ οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων που συγκρούστηκε ο 23χρονος είναι καλά στην υγεία τους. Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ τα οποία ήταν αρνητικά.

Σε σοβαρή κατάσταση ο 60χρονος

Όσον αφορά στον 60χρονο που τραυματίστηκε στην πρώτη σύγκρουση του οχήματος του 23χρονου με το δικό του, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με κατηγορίες για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια αλλά και εγκατάλειψη σε τροχαίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This