Πάνω από 300 ανήλικοι μαθητές στο club όπου σέρβιραν ποτά «μπόμπες» – «Σε κωματώδη κατάσταση βγήκε η κόρη μου»

Must Read

Σκηνές πανικού διαδραματίστηκαν λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα έξω από γνωστό club της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, καθώς δεκάδες μαθητές Λυκείου που βρίσκονταν στο χώρο για μια σχολική εκδήλωση ένιωσαν έντονη αδιαθεσία από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, το οποίο πιθανότατα ήταν νοθευμένο.

Μαθητές ηλικίας 15-17 ετών μεταφέρθηκαν με σπασμούς στο νοσοκομείο, ενώ μια 15χρονη χρειάστηκε να εισαχθεί προσωρινά σε ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους. «Φτάνοντας εγώ εκεί βλέπω μία κατάσταση στην οποία υπάρχουν 4-5 πούλμαν, τα οποία φόρτωναν παιδιά, πάνω από 150 με 200 παιδιά έξω στα πεζούλια της Βουλιαγμένης να κάθονται και να περιμένουν είτε γονείς είτε να επιβιβαστούν στα πούλμαν. Και υπήρχαν και 1-2 ασθενοφόρα, τα οποία προφανώς είχαν έρθει στον χώρο για να παραλάβουν παιδιά, τα οποία δεν αισθανόντουσαν καλά», περιέγραψε στην κάμερα του MEGA ο πατέρας μιας από τις μαθήτριες που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

«Μέσα στο κλαμπ υπήρχαν πάνω από 300 παιδιά από διάφορα σχολεία της Αγίας Παρασκευής, Γέρακα, Παλλήνης, Κάντζας. Μάλιστα διοργανώθηκε και σε βαθμό που να υπάρχουνε νοικιασμένα πούλμαν, τα οποία θα παίρνουν τα παιδιά από το σχολείο και θα τα επιστρέφανε στο χώρο του σχολείου. Κατέληξε να είναι ένα event στο οποίο σέρβιραν αλκοόλ χωρίς κανέναν έλεγχο και προφανώς και κακής ποιότητας αλκοόλ. Η κόρη μου κάποια από τα παιδιά τα γνώριζε. Μάλιστα ένα από τα παιδιά έκανε κι εμετό πάνω της. Ήταν εκτεταμένο, δηλαδή, η αδιαθεσία ορισμένων παιδιών. Δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός στο αλκοόλ», πρόσθεσε ο ίδιος.




Από την πλευρά της, η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσει, αλλά κατέληξε στα Επείγοντα, περιέγραψε λεπτομερώς στο protothema.gr όλα όσα έζησε η ίδια και ο σύζυγός της. «Ήταν περίπου 300 παιδιά από διάφορες περιοχές. Από Αγία Παρασκευή, από τα Γλυκά Νερά, από Παλλήνη, από Παιανία… Ήταν μια εκδήλωση που συνδιοργάνωναν τα 15μελη των λυκείων μαζί με μια οργάνωση που κάνει πάρτι σε μαγαζιά. Πήγε ο άνδρας μου να πάρει την κόρη μου, η οποία είναι στην Α’ Λυκείου, και το παιδί ήταν σε κωματώδη κατάσταση. Όταν έφτασε εκεί ο σύζυγός μου, ένα ασθενοφόρο ήταν ήδη έξω από το club. Η δικιά μου έκανε εμετό και πήγε με το αμάξι στο Παίδων. Το ότι έκανε εμετό τη βοήθησε την κόρη μου, γιατί ήταν σε κωματώδη κατάσταση, όπως και άλλα παιδιά. Ένα άλλο κοριτσάκι ήταν στο νοσοκομείο σε κώμα και μπήκε στην Εντατική», ανέφερε η σοκαρισμένη γυναίκα, κάνοντας κι εκείνη λόγο για «ύποπτα» ποτά που, κανονικά, δεν θα έπρεπε να προσφέρει το μαγαζί στους ανήλικους.

Από τους μαθητές που αισθάνθηκαν ξαφνικά έντονη αδιαθεσία, οι τέσσερις διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα, ενώ άλλοι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τους γονείς τους. Τέσσερις από τους μαθητές που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, πήραν εξιτήριο το απόγευμα. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, πέρασαν χειροπέδες στον υπεύθυνο του καταστήματος, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο και λίγες ώρες αργότερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Ενημέρωσαν δε τον Δήμο Αθηναίων για την παράβαση της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο, ζητώντας τη σφράγιση του καταστήματος.

Σημειώνεται πως η χοροεσπερίδα διοργανώθηκε από μια ιδιωτική εταιρεία εκδηλώσεων και προωθήθηκε από τα 15μελή λυκείων της Ανατολικής Αττικής.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ti να μας κανει κι ο Μητσοτακης πια…που να τρεχει να παιρνει μιζες κι απο τα κωλομαγαζα για να εχουν καθαρα ποτα? κατι πρεπει να κλεψουν κ οι ιδιωτες!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This