Η Ειρήνη Μουρτζούκου απαντά στις κατηγορίες για τα νεκρά μωρά: «Δεν κρύβομαι, οι Αρχές γνωρίζουν πού βρίσκομαι»

Must Read

Την ώρα που οι συνεχείς αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με τα νεκρά μωρά στην Αμαλιάδα σοκάρουν, η Ειρήνη Μουρτζούκου, το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, συνεχίζει να «βγαίνει» στα κανάλια, επιμένοντας για την αθωότητά της.

Σήμερα, Δευτέρα 28η Οκτωβρίου, η ίδια πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «OPEN τώρα», όπου, με οργισμένο ύφος, δήλωσε πως δεν κρύβεται από κανέναν.  «Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι Αρχές γνωρίζουν εξαρχής πού είμαι, δεν κρύβομαι από πουθενά και άμα χρειαστεί, θα παρέμβω. Τώρα το τι βγαίνει και λέει ο καθένας, δεν με αφορά. Και εγώ μπορώ να βγω και να λέω τα δικά μου», ανέφερε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Ερωτηθείσα, κατόπιν, για την ιστορία με βρέφος που χρονολογείται από το 2016, απάντησε ότι ήταν ανήλικη και έμενε με τους γονείς της. Σχετικά, εξάλλου, με τον μικρό Παναγιώτη, οι εξετάσεις για τον οποίο έχουν καθυστερήσει, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, τόνισε πως «υπάρχουν η μητέρα του και η γιαγιά του για να μιλήσουν» και παρέπεμψε στη δικηγόρο της.




Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση, πάντως, ήρθαν στη δημοσιότητα χθες, Κυριακή 27/10, καθώς συγγενής της υποστήριξε ότι η Ειρήνη «είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της». Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, ανέφερε τα εξής: «Την Ειρήνη την κακομεταχειριζόταν η μητέρα της, αλλά και ο πατέρας της. Πολλές φορές έκλεβε. Σε ηλικία οκτώ ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της. Είχαμε καλέσει και την Αστυνομία. Μου έλεγε ότι είναι στη μαμά της, ενώ μίλαγα με την μαμά της και δεν είχε ιδέα. Βαθιά μέσα μου δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει. Ειλικρινά έχω σοκαριστεί. Δεν μου αρέσει καθόλου η στάση της».

Από την πλευρά του, πρώην σύντροφος της Κατερίνας, της γυναίκας που το παιδί της «έφυγε» το 2021, παρουσία της Ειρήνης, δήλωσε στην ίδια εκπομπή πως «θα δοθούν οι φωτογραφίες (του νεκρού μωρού) που έστελνε η Ειρήνη Μουρτζούκου στη δικηγόρο». «Θα ακουστούν πολλά κουτσομπολιά. Προσπαθούμε να μάθουμε την αίτια θανάτου της μπέμπας. Δεν θα έπρεπε μια μάνα, που υποτίθεται έχει χάσει δυο παιδιά, να κατηγορεί την Κατερίνα. Πραγματικά, δεν ξέρω αν εμπλέκεται η Ειρήνη, ακούγονται τόσα. Θα δοθούν οι φωτογραφίες που έστελνε η Ειρήνη στη δικηγόρο», ανέφερε συγκεκριμένα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This