Πένθος στα Ιωάννινα για την 36χρονη Ματίνα: Δάκρυα για τη στρατιωτικό που άφησε πίσω της τέσσερα παιδάκια

Πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας - Εξελίχθηκε σε οξεία περικαρδίτιδα και τελικά πέθανε από ανακοπή

Must Read

Οδύνη και αναπάντητα γιατί. Η Καστρίτσα Ιωαννίνων (τόπος διαμονής της άτυχης γυναίκας) έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς ο θάνατος της 36χρονης Ματίνας Βλέτσα προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η γυναίκα, η οποία ήταν στρατιωτικός (στην Πολεμική Αεροπορία κατά πληροφορίες) και μητέρα τεσσάρων μικρών παιδιών, πήγε την Παρασκευή (10/1) στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας.

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία και εξελίχθηκε σε οξεία περικαρδίτιδα, με την 36χρονη τελικά να αφήνει την τελευταία της πνοή έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, η Ματίνα προ ημερών πήρε φαρμακευτική αγωγή από ιδιώτη γιατρό για συμπτώματα γρίπης και ο λόγος που πήγε στο Νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής ήταν ο πολύ υψηλός πυρετός και η δύσπνοια.

Ο Αγροτικός Κατστρίτσας FC, ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού της 36χρονης γυναίκας, με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον χαμό της:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της συγχωριανής μας Ματίνας Βλέτσα για τον αδόκητο χαμό της…. Τα λόγια γίνονται για ακόμη μια φορά πολύ φτωχά μπροστά στην απώλεια ενός ακόμη νέου ανθρώπου….Καλό παράδεισο στη γειτονιά των αγγέλων Ματίνα…. Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει….».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΝΑ ΣΙΛΛΑΒΕΤΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
    ΘΩΜΑΖΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΕΚΚΙ
    ΔΙΛΙΤΙΡΙΑΣΣΙ 9,000 ΚΑΤΙΚΟΥΣ
    ΤΙΣ ΙΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

    ΜΙΔΕΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This