spot_img

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε σε προαύλιο ΙΕΚ φοιτητής

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Must Read

Σοβαρό περιστατικό σε ΙΕΚ των βορείων προαστίων της Αθήνας, όταν 19χρονος φοιτητής εντοπίστηκε στο προαύλιο χωρίς τις αισθήσεις του.

Τον νεαρό εντόπισαν συμφοιτητές του και αμέσως σήμανε συναγερμός, με τους καθηγητές να σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ένας καθηγητής ιατρικής και μια νοσηλεύτρια που εργάζονται στο ΙΕΚ του έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Μόλις έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ με απινιδωτή προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή τον 19χρονο.

Ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, είναι διασωληνωμένος και οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This