Παραδόθηκε ο 19χρονος υπαίτιος του τροχαίου με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο – Συνελήφθη και ο 21χρονος συνοδηγός του

«Πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσουν και έφυγα...»

Must Read

Στις 6 το απόγευμα, ο οδηγός του ΙΧ που χθες το βράδυ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με φόρα πάνω σε μηχανή στην οδό Ούλοφ Πάλμε, στο Ηράκλειο Κρήτης, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό των δύο νεαρών επιβατών της, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

«Πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσουν και έφυγα. Λάθος μου», δήλωσε, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο υπαίτιος του τροχαίου στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον είχαν ταυτοποιήσει και τον αναζητούσαν. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους δύο βαριά τραυματίες, τούς οποίους εγκατέλειψε αιμόφυρτους στην άσφαλτο, και τις οικογένειες τους, ενώ ισχυρίστηκε ότι έπεσε πάνω στη μηχανή τους όταν επιχείρησε να κάνει προσπέραση.

Μαζί με τον 19χρονο οδηγό συνελήφθη και ο 21χρονος συνοδηγός του, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υποστήριξε ότι από την πρώτη στιγμή φώναζε στον φίλο του να σταματήσει για να βοηθήσουν τους τραυματίες. Ισχυρίστηκε δε ότι ο 19χρονος τού υποσχέθηκε ότι θα παραδοθεί σήμερα στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο τραυματίες και τούς μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του 25χρονου οδηγού της μηχανής, ο οποίος είχε ακρωτηριαστεί κατά τη σύγκρουση, ενώ ο 18χρονος συνεπιβάτης του παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρόνος το απέκτησε μέσα στον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, να είναι ανασφάλιστο, ενώ ο ίδιος φέρεται να μην έχει ακόμη δίπλωμα οδήγησης

Συγκλονιστική μαρτυρία

Αυτόπτης μάρτυρας του σφοδρού τροχαίου μίλησε στο τοπικό Μέσο patris.gr, με τα λεγόμενά του να συγκλονίζουν.

«Είδα το γκρι όχημα να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και μάλιστα το σκέφτηκα ότι αυτός θα σκοτωθεί. Τελικά τραυμάτισε σοβαρά δύο νέα παιδιά. Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου και το κακό έγινε. Το είδα από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου μου. Τα παιδιά εκσφενδονίστηκαν. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Αμέσως σταματήσαμε με το φίλο μου το αυτοκίνητο μας και κατεβήκαμε. Ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Εγώ και ο φίλος μου βρήκαμε το πόδι του οδηγού κάτω από άλλο όχημα και το δείξαμε στους διασώστες του ΕΚΑΒ», ανέφερε συγκεκριμένα.

*φωτό αρχείου

  • Δείτε ρεπορτάζ:



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This