Ξεσπά συγκρατούμενη της 26χρονης: «Τη φωνάζουμε ”φόνισσα” και δεν της καίγεται καρφί»

«Δεν την ενδιαφέρει που σκότωσε το παιδί της»

Must Read

Οργή και εύλογα ερωτήματα προκαλούν οι αποκαλύψεις για την στάση που διατηρεί η μητέρα του αδικοχαμένου Άγγελου, μέσα στη φυλακή, μετά τα όσα φρικτά φέρεται να έκανε στο κορμάκι του 3χρονου παιδιού της.

Κρατούμενη που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται και η μητέρα του αδικοχαμένου Άγγελου αλλά σε διαφορετικό κελί, ανέφερε πως οι υπόλοιπες κρατούμενες αντιδρούν έντονα κάθε φορά που η 26χρονη προαυλίζεται, φωνάζοντάς της, με την ίδια να δείχνει να μην ανταποκρίνεται.

«Αυτή δεν είναι μάνα, είναι φόνισσα. Όλοι της φωνάζουμε “φόνισσα” και δεν της καίγεται καρφί, ούτε ότι πέθανε το παιδάκι της. Η 26χρονη προαυλίζεται μόνη της, είναι στον κόσμο της. Έχει στερητικό σύνδρομο και δεν την ενδιαφέρει που σκότωσε το παιδί της. Κάνει διακοπές εδώ, η σκύλα η φόνισσα», σημείωσε η συγκρατούμενη της μητέρας του 3χρονου Άγγελου.

 

«Πουλάνε τα όργανα του παιδιού. Το σκοτώνουν δεύτερη φορά!»

Την ίδια ώρα, σε έξαλλη κατάσταση είναι ο βιολογικός πατέρας του αδικοχαμένου Άγγελου, μετά την απόφαση της γιαγιάς του μικρού παιδιού να δοθούν τα όργανά του. «Πουλάνε τα όργανα του Άγγελου, τον σκοτώνουν δεύτερη φορά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του παιδιού.

«Αρκετά το βασάνισαν. Για μένα είναι δολοφονία. Σαν να το σκοτώνουν για δεύτερη φορά», υποστήριξε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. Μέσα από τις δηλώσεις του εκφράζει ευθέως την αντίθεσή του για τη δωρεά οργάνων του 3χρονου Άγγελου που έφυγε από τη ζωή μετά την άγρια κακοποίηση που υπέστη από την 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο σύντροφό της στο Ηράκλειο.

 

«Δεν μιλάω με την οικογένεια» είπε αρχικά ο πατέρας του Άγγελου για την γιαγιά του 3χρονου.

«Ο πατέρας πήγε μεταμφιεσμένος για να δει το παιδί»

Την ίδια ώρα, μεταμφιεσμένος φαίνεται πως κυκλοφορούσε ο βιολογικός πατέρας του μικρού Άγγελου όλο αυτό το διάστημα στην Κρήτη, καθώς δεχόταν απειλές για τη ζωή του, ανέφερε σε δηλώσεις της η ξαδέλφη του. «Ήρθαμε να δώσουμε το τελευταίο αντίο, μακάρι να μάθουμε πού θα είναι η κηδεία του παιδιού. Θέλουμε να είμαστε εκεί όπως και ο πατέρας του θέλει να είναι εκεί μαζί του. Δεν μας λέει κανείς», είπε. «Υπάρχουν βίντεο με το παιδί που είναι στο σπίτι μια χαρά με τον Δημήτρη. Δεν είχε καταλάβει τίποτα, ούτε εμείς, κανένας μας. Μακάρι να είχαμε καταλάβει να το είχαμε πάρει το παιδί δίπλα μας ξανά», τόνισε για το αν γνώριζαν την όλη κατάσταση που βίωνε ο μικρός Άγγελος. 

 «Ο Δημήτρης όπως γνωρίζω ήταν στην Κρήτη, ήταν μεταμφιεσμένος. Απλά τώρα θέλει μόνο να μάθει τι ώρα θα γίνει και πού θα γίνει η κηδεία του παιδιού», τόνισε και εξήγησε πως «η οικογένεια της μητέρας δεν θέλει να βρίσκεται κανείς από την πλευρά του βιολογικού πατέρα εκεί». «Υπάρχουν απειλές για τη ζωή του ακόμα και σήμερα, στέλνουν απειλητικά μηνύματα στον ξάδελφό μου, γιατί δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί. Η απορία μου είναι η εξής: και αν το είχε αναγνωρίσει το παιδί, πάλι το ίδιο δεν θα συνέβαινε;», αναρωτήθηκε η ξαδέλφη του. 

Σημειώνεται ότι η γιαγιά του παιδιού, αφού ενημερώθηκε για τον εγκεφαλικό θάνατο του τρίχρονου Άγγελου μετά την άγρια κακοποίησή του από την 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο πατριό του, ζήτησε τη δωρεά των οργάνων του. Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η μεταμόσχευση νεφρών του παιδιού σε έναν 37χρονο, ενώ όπως έγινε την Τρίτη γνωστό η καρδιά του 3χρονου Άγγελου θα μεταμοσχευθεί σε τρίχρονο παιδί στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εγκεφαλικα νεκρος δεν σημαινει οτι εισαι νεκρος. Εισαι σε κωμα , οχι σε τελεία. Οποιαδηποτε ωρα και στιγμη μπορει να επανελθει η λειτουργια του εγκεφαλου οτα το αποφασισει ο ΘΕΟΣ. Αλλα βεβαια οι γιατροι νομιζουν οτι ειναι ΘΕΟΙ και αποφασιζουν ποιος θα σωθει και ποιος θα πεθανει. Αυτο ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και μαλιστα δεν ρωτουν ποια ηταν η γνωμη του κωματοδους ανθρωπου για το θεμα της δωρεας οργανων. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ουτε ρωτησα τον πατερα του παιδιου !!! Τακτικη που εφαρμοζουν και στις εκτρωσεις. Ας σημειωσουμε οτι το 60 % που υποστηριξε τον ΧΙΤΛΕΡ ηταν γιατροι.!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This