Καταδρομική επίθεση στο κτίριο του ΕΦΚΑ στην Πάτρα – Έριξαν μπογιές στην πρόσοψη και προκάλεσαν υλικές ζημιές

Must Read

Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε στο κτίριο του ΕΦΚΑ στην Πάτρα, στη διασταύρωση των οδών Γούναρη και Κορίνθου, ρίχνοντας μπογιές στην πρόσοψη και προκαλώντας υλικές ζημιές.

Την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση, ανέλαβε η ομάδα «αναρχικός πυρήνας ταξικής δράσης και αλληλεγγύης», όπου σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

«Το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου, ένας ακόμα εργάτης σκοτώθηκε σε οικοδομή στα Αραχωβίτικα Πατρών, στα κάτεργα της μισθωτής σκλαβιάς, κυνηγώντας το μεροκάματο. Ο 61χρονος οικοδόμος εργαζόταν χωρίς καν τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας και έπεσε από τη σκεπή της οικοδομής στη σκαλωσιά που βρισκόταν στο μέσον της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και μετά από λίγες ώρες να αφήσει την τελευταία του πνοή».

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This