Τους -10 έφτασε ο υδράργυρος – Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες

Must Read

Εξαιρετικά χαμηλές ήταν οι θερμοκρασίες που επικράτησαν το πρωί του Σαββάτου.

Μάλιστα, ο υδράργυρος έφτασε τους -10 βαθμούς στο Σέλι σύμφωνα με τις μετρήσεις της υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Δείτε τις χαμηλότερες θερμοκρασίες:

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ),Θεόδωρος Κολυδάς το τσουχτερό κρύο θα διατηρηθεί μέχρι τα μέσα του μήνα.

Δείτε την ανάρτησή του στο twitter/x:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This