Αισχρά μηνύματα «καίνε» τον 62χρονο καθηγητή στην Καβάλα που ασέλγησε σε 16χρονη

«Σου άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη και το (…);»

Must Read

Σοκάρει η υπόθεση του 62χρονου καθηγητή από την Καβάλα, ο οποίος οδηγήθηκε στις Φυλακές Γρεβενών. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με την κατηγορία της ασέλγειας σε 16χρονη μαθήτριά του με νοητική υστέρηση και πορνογραφία ανηλίκων.

Κατόπιν έρευνας στο σπίτι του βρέθηκε σε φορητό υπολογιστή και σε αποθηκευτικό μέσο (USB stick), υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης, στα οποία απεικονίζεται γυμνή.



 

Τα SMS που… καίνε τον καθηγητή είναι αισχρά! Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο, τα μηνύματα είναι αποκαλυπτικά «Σου άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη και το (…);» λέει σε ένα από αυτά.

Σε άλλο μήνυμα γράφει «Είμαι ακόμα κ…». Αυτά ήταν που επιβεβαίωσαν τις υποψίες των Αρχών.

Δείτε το βίντεο



 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This