Ο Χάρης Τσίτσικας, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του και την αντίθεσή του στην πρόσφατη απόφαση που ελήφθη από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για απόσπαση 12 Αστυνομικών από την Δυτική Ελλάδα για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.
Ο κ.Τσίτσικας μίλησε αγανακτισμένος στο gnomip.gr τονίζοντας ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, η οποία δεν θα προλάβει να… χαρεί την ενίσχυσή της με 20 άτομα από το προσεχές καλοκαίρι και θα χάσει 12 μέλη της.
«Δεν προλάβαμε να χαρούμε την ενίσχυση της Αχαΐας με 20 Αστυνομικούς από το καλοκαίρι και… βρισκόμαστε αντιμέτωποι με νέο… έργο! Τις αποσπάσεις αστυνομικού προσωπικού από την Δυτική Ελλάδα, δώδεκα σε αριθμό, για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων!» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.