«Καμπάνα» σε νταή που απείλησε την μητέρα του πως θα τη σκοτώσει – «Δεν έχω πρόβλημα θυμού, πηγαίνω για εξομολόγηση», είπε

Τι υποστήριξε η μητέρα του στο δικαστήριο

Must Read

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κάθισε ένας άνδρας που κατηγορείται πως απείλησε την ίδια του την μητέρα πως θα τη σκοτώσει. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και για επίθεση σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Ο «νταής» κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά μηνών, χωρίς αναστολή, καθώς, εκτός από το ποινικό του μητρώο, κρίθηκε πως δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της πράξης του και δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας. Ωστόσο, η έφεσή του αποφασίστηκε να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και έτσι παραμένει εκτός φυλακής, τουλάχιστον έως το εφετείο.

Το τελευταίο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 19 Ιανουαρίου, όταν ο «θερμόαιμος» άνδρας τα έβαλε με την ίδια του την γυναίκα. Μπορεί η ίδια να προσπάθησε να ελαφρύνει τη θέση του γιου της με την κατάθεσή της στο δικαστήριο, δικαιολογώντας για άλλη μια φορά τις πράξεις του και αποδίδοντας τη σύλληψή του σε… παρεξήγηση, όμως δεν έπεισε για τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα πίσω από τις κλειστές πόρτες. Η κόρη της και αδελφή του κατηγορουμένου ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία και περιέγραψε στους ενστόλους πως άρχισε να φωνάζει, να χτυπάει τις πόρτες και τα έπιπλα του σπιτιού, ενώ απείλησε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα τους, η οποία ήταν τρομοκρατημένη.

«Ήταν μια παρεξήγηση με τον γιο μου και πράγματι υπήρξε ένταση. Κατέβηκε από τον πάνω όροφο, όπου μένει στο σπίτι του, και φώναζε. Δεν ξέρω αν είπε ότι θα με σκοτώσει, αλλά δεν φοβήθηκα. Ξέρω ότι έχει μία αντιδικία με τη σύζυγό του για παρόμοια συμπεριφορά του, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη πραγματικά. Θα πρέπει να προσέξει λίγο», είπε η μητέρα στο δικαστήριο, ενώ σε ερώτηση σχετικά με την αφορμή απάντησε πως μάλλον ήταν το γεγονός ότι δεν πήγε την κόρη του στην εκκλησία και δεν την έφερε στη συνέχεια στο σπίτι. «Σε εμάς δεν έχει ασκήσει ποτέ σωματική βία. Απλά το άλλο μου παιδί λειτούργησε προστατευτικά και κάλεσε την αστυνομία. Νευρίασε για την κόρη του», επεσήμανε η ηλικιωμένη.

«Εξομολογούμαι και σε παπά, δεν έχω προβλήματα θυμού»

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως εκνευρίστηκε όταν ξύπνησε και διαπίστωσε ότι η μητέρα του δεν είχε πάει να πάρει την κόρη του και για αυτό τον λόγο βγήκε εκτός εαυτού. Στη συνέχεια ανέφερε ότι έχει αναζητήσει βοήθεια, όχι όμως από ειδικό ψυχικής υγείας, αλλά από ιερέα.

«Εξομολογούμαι και σε παπά, δεν έχω προβλήματα θυμού. Τώρα είμαι ήρεμος. Προσπαθώ να μη κάνω τέτοια πράγματα, να είμαι ήσυχος. Δεν χρειάζομαι ειδικό, πηγαίνω σε εξομολόγο. Με τη μητέρα μου ήταν μια παρεξήγηση, απλώς ξέφυγα και δεν θα το ξανακάνω, ό,τι κι αν συμβεί. Ποτέ δεν θα την ξαναφέρω σε δύσκολη θέση τη μητέρα μου», κατέθεσε ο κατηγορούμενος, που στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου και αντιλαμβανόμενος ότι ήταν ένα βήμα πριν καταλήξει στη φυλακή, ισχυρίστηκε πως στο εξής θα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο και θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να μην ξανά ασχοληθούν οι Αρχές με εκείνον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This