Πανικός σε σχολείο της Εύβοιας: Εξερράγη σωλήνας καλοριφέρ εν ώρα μαθήματος!

Η πολιτική του «πάμε κι όπου βγει» είναι καθημερινά και μέσα στα σχολεία!

Must Read

Και όμως στην Ελλάδα του 2025 συνέβη και αυτό! Σωλήνας καλοριφέρ εξερράγη εν ώρα μαθήματος στο δημοτικό σχολείο Μονοδρίου Εύβοιας, χωρίς ευτυχώς να τραυματισθούν μαθητές ή δάσκαλοι.

Μόλις την προηγούμενη ημέρα με ευθύνη του Δήμου είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες σε τμήμα του σωλήνα που εξερράγη. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κύμης σημειώνει σε ανακοίνωσή του: «Δυστυχώς διαπιστώνουμε πως η λογική του “πάμε κι όπου βγει” διέπει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι τα σχολεία και την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του συνόλου των εργαζομένων στις σχολικές μονάδες. Δεν θα το επιτρέψουμε!». Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες μαθητές ή εκπαιδευτικοί κατά την έκρηξη, ενώ το συμβάν γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε.), Σπύρος Μαρίνης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This