Θείος 27χρονου με μηνιγγίτιδα: «Το μικρόβιο πέρασε στον οργανισμό του από μεταμόσχευση ματιού»

Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Must Read

Διαφορετική τροπή στην κατάσταση της υγείας του 27χρονου ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Βενιζελείου νοσοκομείου της Κρήτης με μηνιγγίτιδα δίνει ο θείος του. Μάλιστα για να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ χρειάστηκε να περάσουν 9 ολόκληρες ώρες!



Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ο θείος του είπε πως το μικρόβιο εισήλθε στον οργανισμό του μετά από μια μεταμόσχευση ματιού που έκανε στο παρελθόν έπειτα από σοβαρό τραυματισμό.

«Μας ενημέρωσαν οι γιατροί ότι το χτύπημα που είχε πριν από μερικά χρόνια, από εκεί βρήκε δίοδο ο μηνιγγιτιδόκοκκος και πέρασε στον εγκέφαλο του παιδιού. Είχε ένα τροχαίο το παιδί, είχε χτυπήσει στο μάτι και του είχαν βάλει ένα μόσχευμα. Ελέγξαν οι γιατροί και μας είπαν ότι πέρασε από το μάτι το μικρόβιο, καθώς ήταν ξένο σώμα (το μόσχευμα) δεν είχε αντισώματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Δείτε επίσης:

Ανησυχία για τον 27χρονο στην Κρήτη που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This