Συνελήφθη γυναίκα στο «Ελ. Βενιζέλος» που προσπάθησε να περάσει 26 κιλά κάνναβης

Must Read

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθη, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, γυναίκα, η οποία κατείχε μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Πρόκειται για μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) στη χώρα μας, μέσω του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της.

Η σύλληψή της κατηγορούμενης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου ύστερα από ανάλυση στοιχείων και δημιουργία «προφίλ» ατόμων ,κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, προερχόμενη από χώρα του εξωτερικού.

Ειδικότερα, κατελήφθη να κατέχει συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) συνολικού μικτού βάρους 26 κιλών και 400 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει εντός δύο αποσκευών. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 195 ευρώ και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This