Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Φυλή με αποτέλεσμα ένας 15χρονος να ξεψυχήσει στην άσφαλτο και άλλο ένα άτομο να ακρωτηριαστεί.
ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ανήλικος και άλλα τρία άτομα εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στην οδό Ιάσμου στην περιοχή της Φυλής.
Από τη σφοδρή σύγκρουση το παιδί τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος.
Ένας εκ των τραυματιών έχει ακρωτηριαστεί. Δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο Αττικό και άλλα δύο διακομιστήκαν στον Ευαγγελισμό.
Roma φαντάζομαι, εντάξει δεν είναι κάτι περίεργο, και μη πει κανένας τροχαία δεν υπάρχει εκεί? χαχαχα εκεί μόνο ειδικές δυνάμεις μπορούν να πάνε