Μπορεί να συνεχίζονται οι έρευνες για τον 20χρονο Γερμανό που εξαφανίστηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς, ωστόσο παραμένουν άκαρπες. Ήδη, στο νησί της Κρήτης αναμένεται να φτάσουν σήμερα οι γονείς του νεαρού, ενώ η αδελφή του αγνοούμενου, Τερέζα, απευθύνει έκκληση προς οποιονδήποτε διαθέτει πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση του αδερφού της.
Στην Κρήτη και οι γονείς του
Άγνωστη παραμένει η τύχη του 20χρονου τουρίστα, ο οποίος χάθηκε την περασμένη Πέμπτη στο φαράγγι της Σαμαριάς. Από νωρίς σήμερα το πρωί, δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, που ενισχύθηκαν και από την ΕΜΑΚ, ερευνούν μονοπάτια και διαδρομές μέσα στον εθνικό δρυμό αναζητώντας τον 20χρονο William. Οι συνθήκες μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς δεν είναι καλές καθώς υπάρχει πολύ νερό. Ταυτόχρονα, έρευνες πραγματοποιεί και το λιμενικό, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει. Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να φτάσουν στα Χανιά και οι γονείς του 20χρονου, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τις αρχές για την εξαφάνιση του παιδιού τους.
Η ανάρτηση της αδελφής του 20χρονου
Η ανάρτηση της αναφέρει: «Γεια σας, το όνομά μου είναι Τερέζα και αναζητώ τον αδελφό μου, Γιοχάν Βίλιαμς. Αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης. Η αστυνομία, η πυροσβεστική και η ορειβατική διάσωση τον αναζητούν ήδη. Σήμερα είναι η πέμπτη ημέρα που αγνοείται, επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικό να τον βρούμε το συντομότερο δυνατό. Δεδομένου ότι η περιοχή όπου μπορεί να βρίσκεται είναι αρκετά μεγάλη, κάθε επιπλέον βοήθεια στην έρευνα αποτελεί μεγάλη υποστήριξη.
Η τελευταία γνωστή τοποθεσία του Γιοχάν είναι η εξής: Συντεταγμένες: 35.27245, 23.93997 (Ζουμ: 15)
Μου έστειλε αυτή την τοποθεσία στις 17:34 και μου είπε ότι ανέβαινε. Υποθέτω ότι εννοούσε πως κατευθυνόταν προς την κορυφή του όρους Γκίγκαλος. Δύο ώρες αργότερα, στις 19:40, μου είπε ότι όλα ήταν καλά. Πιθανώς βρισκόταν στην κορυφή του Γκίγκαλου εκείνη την ώρα. Επομένως, ίσως κάτι του συνέβη κατά την επιστροφή του προς το πάρκινγκ. Προσπάθησα να ανακατασκευάσω τις διαδρομές που θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει, χρησιμοποιώντας την ίδια εφαρμογή που χρησιμοποιεί για να προετοιμάζει τις διαδρομές του. Οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια είναι πολύτιμη».
Διαβάστε ακόμα:
Χανιά: Συνέχεια ερευνών για τον Γερμανό τουρίστα που εξαφανίστηκε