Στην φυλακή οδηγήθηκε, μετά την απολογία του, ο 59χρονος από την Κέρκυρα που επιτέθηκε με μαχαίρι στον 70χρονο αδελφό του και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Τα δύο αδέλφια έμεναν στο ίδιο σπίτι στο χωριό Ζυγός.
Ο δράστης σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών για να απολογηθεί. Η δικηγόρος που όρισε το δικαστήριο, Μαριλένα Νικολοπούλου ανέφερε πως ο κατηγορούμενος, «δήλωσε τη συντριβή του για τον χαμό του αδερφού του και εξέθεσε τα πραγματικά περιστατικά, σύμφωνα με τα οποία φρονεί πως πρέπει να μεταβληθεί η κατηγορία».
Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ο 59χρονος μέσω της συνηγόρου του ζητείται να να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάστασή του την ώρα του περιστατικού, άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, καθώς ο 59χρονος υποστηρίζει ότι κάλεσε το ΕΚΑΒ, διευκρινίσεις σε σχέση με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη όσον αφορά τον χρόνο που μεσολάβησε από το ένα και μοναδικό τραύμα μέχρι τη στιγμή της απώλειας της ζωής του θύματος.
Η κ. Νικοπούλου ανέφερε πως τα δύο αδέλφια στήριζαν ο ένας τον άλλο ενώ απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι καβγάδιζαν συχνά είπε πως εάν υπήρχε κοινωνική ενσυναίσθηση, ουσιαστικά δε θα φτάναμε ποτέ στο σημείο αυτό.
Δείτε επίσης:
Αδερφοκτονία στην Κέρκυρα: Εντοπίστηκε μαχαίρι και ρούχα – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ