Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε δόκιμο ειδικό φρουρό μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.
Συγκεκριμένα, ο 59χρονος πεθερός του ήταν αυτός που προχώρησε στην καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Φλώρινας καθώς είχε προηγηθεί ένα επεισόδιο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου με θύμα τον ίδιο!
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο 25χρονος τον γρονθοκόπησε μέσα στο σπίτι του, στο χωριό Τροπαιούχος Φλώρινας. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία και αρχικά αναζητήθηκε και δεν εντοπίστηκε. Την Κυριακή το μεσημέρι ο 25χρονος εμφανίστηκε μόνος του στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Τρίπολης όπου συνελήφθη. Άμεσα έγινε η μεταγωγή του στη Φλώρινα ενώ σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο 25χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και πάλι για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας. Παράλληλα, βρέθηκε ότι είχε λήξει η άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου και του είχε αφαιρεθεί το όπλο τον Ιανουάριο.