Φλώρινα: «Τσάκωσαν» δόκιμο ειδικό φρουρό που χτύπησε τον πεθερό του!

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε δόκιμο ειδικό φρουρό μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος πεθερός του ήταν αυτός που προχώρησε στην καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Φλώρινας καθώς είχε προηγηθεί ένα επεισόδιο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου με θύμα τον ίδιο!

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο 25χρονος τον γρονθοκόπησε μέσα στο σπίτι του, στο χωριό Τροπαιούχος Φλώρινας. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία και αρχικά αναζητήθηκε και δεν εντοπίστηκε. Την Κυριακή το μεσημέρι ο 25χρονος εμφανίστηκε μόνος του στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Τρίπολης όπου συνελήφθη. Άμεσα έγινε η μεταγωγή του στη Φλώρινα ενώ σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο 25χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και πάλι για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας. Παράλληλα, βρέθηκε ότι είχε λήξει η άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου και του είχε αφαιρεθεί το όπλο τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This