Χειροπέδες σε 56χρονο που παρενόχλησε σεξουαλικά 30χρονη σε στάση λεωφορείου!

Άλλο ένα περιστατικό παρενόχλησης

Must Read

Στιγμές τρόμου και αγωνίας βίωσε μια 30χρονη σε στάση αστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 56χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης την ώρα που βρισκόταν σε στάση λεωφορείων, επί της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, με πράξεις και φράσεις προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια 30χρονης γυναίκας. Συγκεκρικένα, φέρεται να τή θώπευσε, με το περιστατικό να εκτυλίχθηκε την περασμένη Δευτέρα (17/2). Ο  άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες και ελέγχους σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική είναι η δραστηριότητα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τις εξειδικευμένες ομάδες δικυκλιστών «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ., αλλά και τα έμπειρα πληρώματα περιπολικών, οι οποίοι, την 17η και 18η Φεβρουαρίου, προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων, τα τρία εκ των οποίων εμπλέκονται σε περιπτώσεις κλοπών, όπου τα κλοπιμαία που αφαιρέθηκαν, αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, καθώς και ένα που εμπλέκεται σε υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

– 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει πέντε (5) λαμπτήρες θέρμανσης εξωτερικού χώρου, που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από δύο καφετέριες στην περιοχή της Σταυρούπολης

– 19χρονου ημεδαπού, ο οποίος μαζί με συνεργό του, που αναζητείται, αφού αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος και παραβίασαν την μπαλκονόπορτα, εισήλθαν στο εσωτερικό απ’ όπου αφαίρεσαν (3.000) ευρώ, χρυσές λίρες και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας. Παρά την προσπάθειά τους να διαφύγουν μέσα από πυλωτές οικοδομών, ο προαναφερόμενος άντρας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο

56χρονου ημεδαπού, ο οποίος ευρισκόμενος σε στάση αστικών λεωφορείων προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια 30χρονης γυναίκας

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This