Καρδίτσα: Πλιάτσικο στους μετασχηματιστές – Κόβουν με τσεκούρια τις κολώνες!

Must Read

Συνεχίζουν αδιάκοπα τη δράση τους οι επιτήδειοι «κυνηγοί» πολύτιμων μετάλλων στην Καρδίτσα, που βάζουν στο στόχαστρο μετασχηματιστές από πομόνες και γενικότερα αγροτικό εξοπλισμό.

Επιτήδειοι, οι οποίοι εκτός από «κυνηγοί» χαλκού τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει και…. ξυλοκόποι! Με τσεκούρια κόβουν κολώνες από το δίκτυο ηλεκτροδότησης για να πέσουν κάτω και να μπορέσουν μετά να καταστρέψουν τους μετασχηματιστές και να κλέψουν τα πολύτιμα μέταλλα.

Οι νέες… επιδρομές σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ζαϊμίου. Οι επιτήδειοι δρουν εδώ και εβδομάδες στον κάμπο του Δήμου Καρδίτσας, αλλά και των Σοφάδων όπως έχει καταγράψει με σχετικά ρεπορτάζ η εφημερίδα «Νέος Αγών».

Για να κλέψουν τον χαλκό και τα καλώδια, κατέστρεψαν ξηραντήρια καπνού και γκρέμισαν μετασχηματιστές που ζυγίζουν περίπου 400 κιλά. Τώρα όπως προαναφέραμε, εφηύραν νέα μέθοδο, επιστρατεύοντας τσεκούρια για να κόβουν τις κολώνες και να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στους μετασχηματιστές.

*Φωτογραφία εξωφύλλου αρχείου – Φωτογραφία άρθρου «Νέος Αγών»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ναι κλέβουν τόν χαλκό καί μετά τον πετάνε στην Θάλασσα νά δουν αν κάνει μεγάλο ΜΠΛΟΜ.
    Δεν τα πουλάνε στους μαντραδες πού “”αγοράζουν “”” , καί έχουν ΑΣΥΛΊΑ από τήν Αστυνομία καί ΟΛΕΣ τίς υπεύθυνες ΑΡΧΈΣ.
    Είναι πάρα πολύ δύσκολο η Αστυνομία νά τούς ρωτήσει από ποιον τά αγόρασαν τά κλοπημεα, καί νά τούς μπουζουριασουν σαν κλεπταποδοχους.
    Είναι πάρα πολύ δύσκολο καί θέλει πάρα πολύ μυαλό νά τό σκεφτούν.
    Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;;;;;;;;;;
    Αχ βρε ΠΑΎΛΟ δεν κατέβηκες τήν δεύτερη Κυριακή νά έχουμε τώρα ΠΡΌΕΔΡΟ πού θά τόν Έτρεμαν όλα τα ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΜΌΓΙΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This