Κατήφορος δίχως τέλος για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία πλέον δεν εμπιστεύεται η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Μετά το Α’ μέρος της δημοσκόπησης της Alco, στο οποίο καταγράφεται ότι το 72% θεωρεί βέβαιο ότι υπάρχει προσπάθεια συσκότισης και συγκάλυψης στο έγκλημα στα Τέμπη, στο Β’ μέρος αποτυπώνεται η έντονη δυσαρέσκεια για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Ωστόσο, απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα, στο ερώτημα για το πόσο ικανοποιημένοι είναι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, το 53% δηλώνει «ΚΑΘΟΛΟΥ» το 27% λέει «ΛΙΓΟ» και το 19% «ΠΟΛΥ/ΑΡΚΕΤΑ».
Στην ερώτηση «είστε πολύ, αρκετά, λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη» το 53% απάντησε «ΚΑΘΟΛΟΥ», το 24% «ΛΙΓΟ», το 17% «ΑΡΚΕΤΑ», ενώ μόλις το 5% δήλωσε «ΠΟΛΥ».
Στο ερώτημα «ποιο κόμμα της αντιπολίτευσης πιστεύετε ότι μπορεί να προσφέρει αξιόπιστη εναλλακτική προοπτική διακυβέρνησης» οι ερωτηθέντες απάντησαν:
- ΣΥΡΙΖΑ 6%
- ΠΑΣΟΚ 14%
- ΚΚΕ 4%
- Ελληνική Λύση 5%
- Πλεύση Ελευθερίας 4%
- Φωνή Λογικής 2%
- Άλλο κόμμα 5%
- Κανένα 50%
Για τον ποιο θεωρούν ως επιτυχημένο υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η πλειοψηφία και συγκεκριμένα το 52% απάντησε «ΚΑΝΕΝΑΣ». Ακολουθεί ο Νίκος Δένδιας με 29%, ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 11%, ο Άδωνις Γεωργιάδης με 7%, ο Κωστής Χατζηδάκης με 6% και η Νίκη Κεραμέως με 2%.
Για το ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύονται περισσότερο ως πρωθυπουργό, οι ερωτηθέντες απάντησαν:
- Μητσοτάκης 26%
- Ανδρουλάκης 8%
- Φάμελλος 5%
- Βελόπουλος 5%
- Κουτσούμπας 4%
- Κωνσταντοπούλου 4%
- Λατινοπούλου 3%
- Κασσελάκης 2%
- Νατσιός 1%
- Χαρίτσης 1%
- Βαρουφάκης 1%
- Κανένα 33%
Δείτε επίσης:
- Δημοσκόπηση Alco: Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για τα Τέμπη
- Στο σκαμνί για δύο κακουργήματα ο Μητσοτάκης για τα Τέμπη!
Καραστημενς δημοσκοπησεις . 27 ,28, 29 % Ν.Δ , 7,8,9,10 % οι υπολοιποι. Οποτε και ΝΟΘΕΙΑ να γινει στις επερχομενες εκλογες , θα επικαλεστουν τις δημοσκοπησεις για να δικαιολογηθουν.
Ουστ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ απ εδω , ΟΥΣΤ !!@@@
Μήπως η δημοσκοπική ALCO πρέπει να προμηθευτεί επειγόντως ALΚA SELTZER;;
www youtube com/watch?v=BClm5Wgfdqs
Σε 233 πόλεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις για τη μαύρη επέτειο των δύο ετών από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, στις 28 Φεβρουαρίου 2025.
Ακόμη με το πουλί τους παίζουν οι Έλληνες και ψηφίζουν έτσι
Ο Μητσοτάκης βγαίνει πρώτος γιατί πλασάρεται ως πολυσυλεκτικός, και έμπειρος περί την προσγειωμένη στην πραγματικότητα πολιτική. Όσο δεν προβάλει ξεκάθαρα τις παγκοσμιοποιητικες, αντεθνικές και αθεες ιδεοληψίες του θα μπορούν να τον προβάλουν ως υπεράνω. Δεν τολμά να διατρανώσει τα πιστεύω του. Γιατί θα έπαιρνε ξεκάθαρη πολιτική θεση. Προτιμά τον επικερδή ψηφοθηρικά πολιτικό (και όχι μόνο) συγκρητισμό. Και αυτός και οι ακόλουθοί του.
Χαμαιλέοντες. Πρωταθλητές της κυβίσθησης. Το μεροκάματο να βγαίνει. Γλοιώδη υποκείμενα .
Φανερωθηκε οτι ειναι ΑΘΕΟΣ και αντιχριστος οταν εκλεισε τις εκκλησιες επι κορωναιου , φανερωθηκε οτι ειναι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ οταν ψηφισε τον νομο για τον γαμο των ομοφυλοφιλων , φανερωθηκε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πατριωτης οταν διατηρησε την συμφωνια των Πρεσπων. Εχει φανερωσει το ποιον του.
Άμα είσαι δυσαρεστημένος πως γίνεται να τον ψηφίζεις για κατάλληλο πρωθυπουργό?
Ψηφίζουνε κάποιοι τον ζαβό γιατί οι υπόλοιποι είναι τελείως καθυστερημένοι.