Ξυλοδαρμός μαθητή στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν στο σχολείο οι εξωσχολικοί», λέει ο διευθυντής

«Οι μαθητές που ενεπλάκησαν δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους»

Must Read

Αναφορά στο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μεταξύ μαθητών όμορων σχολείων στη Θεσσαλονίκη, έκανε ο Αντώνης Θεοχαρόπουλος, Διευθυντής του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ενημερώθηκα από τον μαθητή και κάποιους που ήταν στον περίγυρο. Μόλις χτύπησε το κουδούνι για μέσα, βρέθηκαν σε πολύ κοντινό χώρο δύο μαθητές, ο δικός μου και ο άλλος μαθητής απο το διπλανό σχολείο, που δεν ξέρω γιατί ήταν στον δικό μας χώρο», περιέγραψε αρχικά και συνέχισε: «Βλέμμα στο βλέμμα ενοχλήθηκαν, κάποιος είπε μια βρισιά, δεν θέλει και πολύ σε αυτήν την ηλικία, άρχισαν να χτυπιούνται και κατέληξαν να πέσουν κάτω. Το κακό είναι ότι συνέδραμαν άλλοι δύο μαθητές του σχολείου μας στον ξυλοδαρμό».

Αργότερα, όπως είπε, ο μαθητής πήγε στο γραφείο του με σοβαρό τραύμα στον ώμο, με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ. «Καλέσαμε και τον πατέρα του παιδιού και ο πατέρας κάλεσε την Αστυνομία, ενώ διακομίστηκε το παιδί στο νοσοκομείο», είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος και προσέθεσε: «Οι μαθητές που ενεπλάκησαν δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους από ότι ξέρω απο το άλλο σχολείο, αλλά και απο το δικό μας. Δεν γνωρίζονταν, πρώτη φορά είχαν βρεθεί».

Ο 17χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ οι 17χρονοι φερόμενοι ως δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This