Εντοπίστηκε από την Αστυνομία ο άντρας που φέρεται να τρομοκρατούσε γυναίκες στην πόλη της Ξάνθης κρατώντας στα χέρια του ένα σχοινί και για τον οποίο είχαν γίνει καταγγελίες στο Αστυνομικό τμήμα Ξάνθης τις προηγούμενες ημέρες.
Οι Αστυνομικοί μετά απο έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών κατάφεραν και εντόπισαν τον άνδρα, όμως παρόλο που κάλεσαν τις γυναίκες που είχαν προχωρήσει σε καταγγελία στο τμήμα για να τον αναγνωρίσουν, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος καθώς σύμφωνα με την ισχύον νομοθεσία θα πρέπει να γίνει μήνυση με το κόστος παράβολου να είναι στα 100 ευρώ.
Για ακόμη μια φορά βλέπουμε η Αστυνομία να κάνει σωστά την δουλειά της, όμως οι τροποποιήσεις στους Νόμους και τις Νομοθεσίας σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργούν δυστυχώς εις βάρος των πολιτών.
Σύμφωνα με το xanthidaily.gr η υπόθεση παραμένει ανοιχτή με την κοινωνία να είναι εξοργισμένη με την απελευθέρωση του άνδρα.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Ξάνθη: Ακυρώθηκε η καρναβαλική συναυλία Μουζουράκη λόγω των Τεμπών
- Ξάνθη: Συμμορία ανηλίκων έκλεψε και κατέστρεψε 12 οχήματα και ένα αγροτικό μηχάνημα
Λιγότερη δουλειά για τους δικαστές, και έσοδα για το Δημόσιο. Την ασφάλεια των πολιτών την έχουν χεσμένη.