Μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της σύγχρονης ιστορίας της έζησε σήμερα η πόλη της Μυτιλήνης. Από νωρίς το πρωί πολλές χιλιάδες πολίτες συνέρευσαν στην πλατεία Σαπφούς και στην Προκυμαία, ζητώντας δικαίωση για τους 57 νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ, τον ρυθμό στη συγκέντρωση έδωσαν μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι με τα πανό των σχολείων τους και των τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνέρρευσαν στην πλατεία από διάφορα σημεία της πόλης.
Στη συγκέντρωση μίλησαν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και άλλων κοινωνικών φορέων του νησιού, ενώ ακολούθησε πορεία στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Επίσης, μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Καλλονή, έδρα του Δήμου Δυτικής Λέσβου, αλλά και στη Μύρινα της Λήμνου.