57 λευκά μπαλόνια στον ουρανό στις 23:18, την ώρα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη

«Αφήστε τα μπαλόνια να πάνε στους ανθρώπους μας… στον παράδεισο»

Must Read

Ακριβώς την ώρα της φονικής σύγκρουσης, στις 23:18, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πέταξαν στον ουρανό 57 λευκά μπαλόνια.

Όσες και οι ψυχές των αδικοχαμένων στο έγκλημα των ΤεμπώνΈξω από τη Βουλή πολίτες και συγγενείς των θυμάτων σχημάτισαν με κεριά τον αριθμό «57», ενώ μέχρι την μοιραία ώρα της σύγκρουσης πραγματοποιούσαν καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Εκείνη τη στιγμή άφησαν τα μπαλόνια, στα οποία ήταν γραμμένα τα 57 ονόματα των θυμάτων των Τεμπών.

Οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε δάκρυα και χειροκροτήματα, φωνάζοντας «αθάνατοι».

Την ίδια ώρα συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες των 57 νεκρών συγκεντρώθηκαν στον ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη και άφησαν λευκά μπαλόνια στον ουρανό.

Τήρησαν ενός λεπτού σιγή, φώναξαν «αφήστε τα μπαλόνια να πάνε στους ανθρώπους μας… στον παράδεισο».

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This