Έξαλλος ο Νίκος Πλακιάς με τον Μητσοτάκη: «Αν θέλετε Ιφιγένειες να βάζατε όλοι τα παιδιά σας στο τρένο»

«Το να λέτε κύριε τι θα κάνετε μέχρι το 2027 για τον σιδηρόδρομο και όχι τι δεν κάνατε, δείχνει πόσο ένοχοι αισθανόσαστε για τον άδικο χαμό των συγγενών μας

Must Read

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Πλακιάς μετά την θρασύτατη εμφάνισή του στην Βουλή, και την ομιλία του στην Ολομέλεια κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση.

«Το να λέτε κύριε Πρωθυπουργέ το τι θα κάνετε μέχρι το 2027 για τον σιδηρόδρομο και όχι τι δεν κάνατε τα χρόνια της πρωθυπουργίας σας μας δείχνει πόσο ένοχοι αισθανόσαστε για τον άδικο χαμό των συγγενών μας. Είπα κάτι στην αρχή. ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΕΣ», έγραψε φανερά εξοργισμένος στο Χ ο χαροκαμένος πατέρας και συνέχισε:

«Εάν θέλετε ΙΦΙΓΕΝΕΙΕΣ να βάζατε όλοι εκεί μέσα στην βουλή τα παιδιά σας στο τρένο και να κάνατε τώρα ένα υπερσύγχρονο ΟΣΕ Κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως υπάρχει πρόβλημα».


Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This