Σοβαρός τραυματισμός 3χρονου παιδιού – Παρασύρθηκε από όχημα

«Γέφυρα ζωής» για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Must Read

Ένα ακόμη τροχαίο με παράσυρση πεζού σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στη Λάρισα, με θύμα ένα παιδάκι τριών ετών.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες πριν από λίγη ώρα πλησίον του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας στη Χαραυγή.

ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε το 3χρονο παιδί και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν και δυνάμεις της Ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να συνοδεύσουν το ασθενοφόρο μέχρι το εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Νεότερες πληροφορίες του ΕΡΤNews, αναφέρουν ότι το 3χρονο αγοράκι διασωληνώθηκε καθώς η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και εξετάζεται αυτή την ώρα αν θα υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση.

Ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε το παιδί υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από αστυνομικούς της τροχαίας Λάρισας, η οποία διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This