Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 9 Μαρτίου έως τις πρωινές ώρες (έως τις 10:00 περίπου) θα γίνουν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού διατομής Φ600 στην συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου με Ηφαιστίωνος, στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υδροδότηση θα διακοπεί συνακόλουθα τις ώρες αυτές στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης, που ορίζεται από τις οδούς Αγγελάκη – Εγνατία – Μοναστηρίου – Αναγεννήσεως – Δυτική Είσοδος – Ρωξάνης – 26ης Οκτωβρίου – Λεωφ. Νίκης και τις παρακείμενες οδούς.
Το έργο αφορά στην κατασκευή και του δεύτερου μεγάλου έργου διασύνδεσης των υδραγωγείων Αραβησσού και Αλιάκμονα, το οποίο αναμένεται να δώσει εναλλακτικές «γραμμές» στην υδροδότηση του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, στις περιοχές των Συκεών, της Άνω Πόλης, του Επταπυργίου, της Ξηροκρήνης, των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης.
Δείτε επίσης: