Σοκ προκαλεί η υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 54χρονο από την Θεσσαλονίκη ο οποίος συνήθιζε να επισκέπτεται παρέα με την κόρη του, μόλις 8 ετών, χώρους στους οποίους προσφερόταν υπηρεσίες ερωτικού μασάζ! Η μικρή δεν είχε μητέρα καθώς είχε φύγει από τη ζωή.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, την καταγγελία είχε κάνει ο θείος της ανήλικης, ο οποίος επιπλέον υποστήριξε ότι ο 54χρονος είχε συγχρονίσει το κινητό του τηλέφωνο με αυτό της κόρης του, με αποτέλεσμα να αποθηκεύονται στη συσκευή της και να είναι ορατά σε αυτήν, μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου.
Δείτε παλιότερο θέμα όταν αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση:
Ο 54χρονος βρέθηκε χθες ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.
Στη διάρκεια της αποδεικτικής διαδικασίας διαβάστηκε και η κατάθεση που έδωσε η 8χρονη στην αστυνομία- παρουσία ειδικού ψυχολόγου, και στην οποία στηριζόταν το κατηγορητήριο.
«Πηγαίνουμε συνέχεια για μασάζ και απλά περιμένω να τελειώσει ο μπαμπάς μου (..) Σε έναν χώρο έκανα και εγώ μασάζ, έβγαλα τα ρούχα και έμεινα με το εσώρουχο. Σε ένα από αυτά τα μαγαζιά, με έβγαλαν έξω και η κυρία που έκανε μασάζ στον μπαμπά φορούσε γκρι φόρμα και φώναζε «αχ και βαχ» ενώ ο μπαμπάς δεν έλεγε κάτι. Το φόρεμα ήταν πεταμένο κάτω μετά», είπε μεταξύ άλλων το κορίτσι. Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετά από αυτά που ανέφερε είναι τόσο σοκαριστικά που δεν μπορούν να αναπαραχθούν!
Απολογούμενος ο 54χρονος, που δήλωσε ότι είναι γιατρός, αρνήθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, τονίζοντας ότι η καταγγελία είναι αναληθής.
Δείτε παλιότερο θέμα:
«Δεν πήγαινα σε ερωτικό μασάζ ούτε μόνος μου ούτε με την κόρη μου», είπε, αποδίδοντας την καταγγελία σε σκευωρία που “έστησε” ο θείος. Αμφισβήτησε δε, τη διαδικασία εξέτασης της κόρης του, λέγοντας ότι ήταν προϊόν υποβολής και χειραγώγησης.
Δεν έπεισε όμως με τους ισχυρισμούς του το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού.