Κλειστοί και την Παρασκευή σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης

Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν

Must Read

Μια ακόμη ημέρα υπολειτουργίας του πολυδιαφημισμένου μετρό Θεσσαλονίκης. Όπως και την Πέμπτη, με αλλαγές θα κινηθεί από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Αιτία το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για το έγκλημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του thessmetro.gr, έπειτα από σύσταση των αστυνομικών Αρχών οι σταθμοί «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Συντριβάνι» θα παραμείνουν κλειστοί. Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά χωρίς να σταματούν.

Η κυκλοφορία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά. Η ώρα επαναλειτουργίας θα ανακοινωθεί αύριο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This