Συνελήφθη παράνομη αλλοδαπή για τον θάνατο 78χρονης στην Κοζάνη

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της τον Μάρτιο 2022

Must Read

Μια 52χρονη αλλοδαπή εντοπίστηκε στην Καβάλα και κατηγορείται για τον βίαιο θάνατο 78χρονης στις 24 Μαρτίου 2022 στην Κοζάνη. Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της με τραύματα στο κεφάλι.

Το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης διεξήγαγε προανακριτική έρευνα, συλλέχθηκαν στοιχεία και ευρήματα, όπως γεννητικό υλικό, τα οποία οδήγησαν στην ταυτοποίηση της 52χρονης.

Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα «για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης από αμέλεια» σε βάρος της αλλοδαπής και με εντολή της Ανακρίτριας Κοζάνης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Η 52χρονη βοηθούσε κάποιες φορές την ηλικιωμένη γυναίκα. Εντοπίστηκε στην Καβάλα και έπειτα από έλεγχο προέκυψε ότι στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην χώρα. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This