Σάλος στην Πάτρα: Καθηγητής ζήτησε μαθήτριες «μοντέλα» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

«Θέλει…ψηλές, αδύνατες και κατά προτίμηση καστανές κ.λπ»

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις μετά την καταγγελία γονέων στην Πάτρα για την απαράδεκτη στάση ενός γυμναστή, ο οποίος φέρεται να επιλέγει μαθήτριες για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου με βάση τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Ο καθηγητής ζήτησε να συμμετάσχουν εκείνες που είναι σαν… μοντέλα σαν να πρόκειται για πασαρέλα!

Η τοπική «Πελοπόννησος» αναφέρει την καταγγελία γονέων μαθητριών του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών, σχετικά με «σεξιστικό, ρατσιστικό και bullying» από μεσήλικα γυμναστή, ο οποίος «ψάχνει μοντέλα κορίτσια για την παρέλαση του σχολείου την 25η Μαρτίου»!

Συγκεκριμένα, επέλεξε μαθήτριες από τις 3 τάξεις, λέγοντας ότι «θέλει…ψηλές, αδύνατες και κατά προτίμηση καστανές κ.λπ» προκαλώντας σύγχυση και θυμό! Γονείς απευθύνθηκαν, εκτός από τον ίδιο που «μάσαγε τα λόγια του» και στον διευθυντή, ο οποίος επιβεβαίωσε τα παράπονα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This