Σε εξέλιξη η δίκη για την υπόθεση Λυγγερίδη: Αναίρεσε την αρχική του κατάθεση ο αδερφός του 19χρονου κατηγορουμένου

«Είναι θρασύτατος ψεύτης», είπε από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορίας Βασίλης Καπερνάρος

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη για την δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος κατέληξε μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων χούλιγκανς, τον Δεκέμβριο του 2023, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»,στην περιοχή του Ρέντη.

Σήμερα κατέθεσε ένας από τους αδερφούς του 19χρονου βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση ο οποίος αναίρεσε την αρχική του κατάθεση. Αρχικά, είχε υποστηρίξει πως όταν ρώτησε τον αδελφό του εκείνος του απάντησε πως ήταν αυτός που έριξε την ναυτική φωτοβολίδα. Εντούτοις, σήμερα αναίρεσε την αρχική κάνοντας λόγο για πιέσεις που δέχθηκε από αστυνομικούς τη στιγμή της κατάθεσης καθώς επίσης και για δική του κακή ψυχολογική κατάσταση που δεν του επέτρεψε τότε να αναιρέσει και να διορθώσει όσα είχε πει.

Στη συνέχεια, κατέθεσε πως είχε δει ένα μήνυμα….επιβράβευσης που έλαβε ο αδερφός του από άλλο οπαδό, επίσης κατηγορούμενο για την ίδια υπόθεση. «Είδα ένα μήνυμα που του έστειλε και έγραφε μπράβο, είσαι πολύ μάγκας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ προσέθεσε πως ο αδερφός του είχε συμμετοχή στα επεισόδια και πως όταν τον ρώτησε αν είχε ρίξει ναυτική φωτοβολίδα, του απάντησε δεν ξέρει αν το είχε κάνει αυτός γιατί ταυτόχρονα με τη δική του πέφτανε και άλλες, τονίζοντας ότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παράλληλα υπογράμμισε πως ακόμη και σήμερα δεν είναι σίγουρος ότι αυτός χτύπησε τον Γιώργο Λυγγερίδη.

«Θρασύτατος ψεύτης»

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορίας Βασίλης Καπερνάρος κατηγόρησε τον αδερφό του 19χρονου κατηγορούμενου χαρακτηρίζοντάς τον «θρασύτατο ψεύτη», ενώ υποστήριξε ότι χλευάζει τόσο το δικαστήριο όσο και τη μνήμη του νεκρού, ζητώντας από την έδρα να οδηγηθεί ο μάρτυρας στη διαδικασία του αυτοφώρου και να συλληφθεί για ψευδορκία, επισημαίνοντας ότι ήρθε στο δικαστήριο μόνο και μόνο για να αλλοιώσει την αρχική αλήθεια.

Το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης απορρίφθηκε από την έδρα καθώς όπως είπε δε συντρέχουν ακόμη τέτοιοι λόγοι, κατά συνέπεια ο αδερφό και μάρτυρας του  κατηγορούμενου για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, δε συνελήφθη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This