Πέντε χρόνια κάθειρξη, δύο από τα οποία στο ψυχιατρείο «επεφύλασσε» το Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας στον 39χρονο που είχε συλληφθεί καθώς είχε σκοτώσει αδέσποτα ζώα. Το δικαστήριο του αναγνώρισε μειωμένο καταλογισμό.
Ενώπιον των δικαστικών αρχών παραδέχτηκε πως ευθύνεται για τους θανάτους δύο τετράποδων, μιας γάτας και ενός σκύλου ενώ σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για θανάτωση 6 ζώων και τραυματισμό άλλων τριών.
«Φταίω, πρέπει να καταδικαστώ. Δεν θυμάμαι τι συνέβη, αλλά δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, αντίθετα αγαπώ πολύ τα ζώα» είπε, σύμφωνα με το gegonotanews.gr.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του, πάσχει από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και συγκεκριμένα επιδειξιομανία, ψυχωτικά και καταθλιπτικά επεισόδια ενώ έχει κάνει χρήση και ναρκωτικών λόγω των προβλημάτων του.
Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε λεπτό το όριο της κακοποίησης των ζώων με την κακοποίηση των ανθρώπων.
Στο δικαστήριο κατέθεσαν και οι γονείς του κατηγορούμενου οι οποίοι μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής του δράστη. Σύμφωνα με τους γονείς ο κατηγορούμενος είχε επίσης απαλλαγεί από τη στρατιωτική θητεία λόγω συναισθηματικών διαταραχών.
Ο 39χρονος είχε συλληφθεί στο σπίτι του τον Οκτώβριο του 2024 ενώ προηγουμένως είχε ταυτοποιηθεί μέσα από βίντεο. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 2.16 γραμμαρίων, πτυσσόμενο μαχαίρι και ακόμη μαχαίρι και σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων. Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.
(πηγή κεντρικής φωτογραφίας ertnews)
Και μετά τα Πέντε ελεύθερο “πουλακι” να συνεχίσει τις “ΣΦΑΓΕΣ”…
ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΟΝΟ…
Ποινή χάδι για έναν κατά συρροή δολοφόνο.