Με χιλιάδες άτομα γέμισε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο κεντρικός πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη καθώς πραγματοποιήθηκε συναυλία για το έγκλημα των Τεμπών.
Την συναυλία διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι και εργατικά σωματεία και είχε τίτλο «Θα φτάσουμε στο τέρμα – Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες μουσικοί καθώς και φοιτητικά συγκροτήματα.
Στο κοινό ήταν άτομα όλων των ηλικιών, όπως οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένοι, φοιτητές.
«Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει και να «θολώσει» τις τεράστιες διαδηλώσεις. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την αστυνομία που έπνιξε το λαό και την νεολαία με χημικά την ημέρα που όλοι μας ζητούσαμε οξυγόνο, στήνοντας σκηνικά επεισοδίων. Δεν κατάφεραν να επιβάλουν κλίμα τρομοκρατίας και δεν θα τα καταφέρουν, είμαστε αποφασισμένοι να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τον αγώνα ενάντια σε αυτή τη πολιτική που εγκληματεί απέναντι στη ζωή και τα όνειρα μας», αναφέρει η ανακοίνωση των φοιτητικών συλλόγων.
Αύριο, Παρασκευή, 21 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου ενώ θα ακολουθήσει πορεία.
Δείτε επίσης:
Νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη έξω από τα γραφεία της Hellenic Train – «Στοπ στα τρένα του θανάτου»
Στις 28 Μαρτίου η κατάθεση Τριαντόπουλου στην Προανακριτική