Εκδήλωση με τίτλο «Ό,τι κι αν κάνουν, θα νικήσουμε – ο κόσμος μας ανήκει» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 23 Μαρτίου στο Ηράκλειο Κρήτης για το έγκλημα των Τεμπών.
Σε αυτή θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης, γονείς θυμάτων και ο Βασίλης Κοκοτσάκης, τεχνικός σύμβουλος συγγενών θυμάτων.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από φοιτητικούς συλλόγους του Ηρακλείου και θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα, στο πάρκο Γεωργιάδη. Αποτελεί μια εκδήλωση τιμής για τους 57 νεκρούς καθώς και διεκδίκησης δικαιοσύνης και ασφάλειας στις μεταφορές.
Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης:
Δείτε επίσης:
Επίθεση Καρυστιανού σε Μπακαΐμη: «Τι έχουν άραγε αυτά τα βίντεο που δεν πρέπει να δει κανένας μας;»
Ανάρτηση-κόλαφος από τη Μαρία Καρυστιανού για την Προανακριτική Επιτροπή!
Πλακιάς σε Μαρινάκη: «Θα λογοδοτήσετε και εσείς και οι προηγούμενοι»
Πρέπει τα κόμματα να βγάλουν τους πολίτες πάλι στους δρόμους και στις πλατείες όλης της χώρας, για να απαιτήσουμε δυναμικά την τιμωρία των υπευθύνων του εγκλήματος στα Τέμπη.
Μπρέεεε ότι και να κάνετε δεν σας πιστεύει πλέον κανένας και ο Μητσοτακαρος θα κυβερνά για δέκα χρόνια ακόμη.. Ένα τυχαίο ατύχημα ήταν τα Τέμπη και το έχετε κάνει σίριαλ..
Θα πάρεις την απάντηση που σου αξίζει την Κυριακή στο πάρκο Γεωργιάδη άθλιο υποκείμενο, που έγραψες ότι το έγκλημα στα Τέμπη ήταν ένα τυχαίο γεγονός ..
Σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνουν διαμαρτυρίες και για το έγκλημα των Τεμπών σε όλη την Ελλάδα την ημέρα της 25 του Μάρτη.. Χρειάζεται αγώνας καθημερινός για να σταματήσει η κοροϊδία από τους κυβερνώντες.. Οι Τούρκοι το κατάλαβαν στην Κωνσταντινούπολη και μας δείχνουν τον δρόμο.
Δεν ξυπνούν οι Έλληνες.. Ίσως να μην υπάρχει στην Ευρώπη άλλος λαός που να ανέχεται αυτη την κατάντια που έχουμε εδώ και πέντε χρόνια..
Μία πρόταση που άκουσα χθες και την επικροτούν πολλοι είναι να πραγματοποιηθούν σε όλες τις Ελληνικές πόλεις ,μαζί με τους εορτασμους της 25ης Μαρτίου και συγκεντρώσεις μετά τις παρελάσεις ,για να διαμαρτυρηθούμε κατά των προσπαθειών συγκάλυψης που γίνεται από την κυβέρνηση για το έγκλημα των Τεμπών..Πρέπει ομως και τα προοδευτικά κόμματα όπως πχ η Πλεύση Ελευθερίας, μαζί με τον Σύλλογο των Τεμπών να μπουν μπροστά για να κινητοποιήσουν τους πολίτες
Σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνουν διαμαρτυρίες και για το έγκλημα των Τεμπών σε όλη την Ελλάδα την ημέρα της 25 του Μάρτη.. Χρειάζεται αγώνας καθημερινός για να σταματήσει η κοροϊδία από τους κυβερνώντες.. Οι Τούρκοι το κατάλαβαν στην Κωνσταντινούπολη και μας δείχνουν τον δρόμο.
Εαν δεν κινητοποιηθουν οι πολίτες δεν θα γίνει τίποτα και θα τα κουκουλωσουν ως συνήθως..