Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έναν 37χρονο ο οποίος είχε διαπράξει έξι ληστείες μέσα σε διάστημα δεκαπέντε ημερών στα βόρεια και νότια προάστια της Αττικής.
Η ΕΡΤ στο δελτίο ειδήσεων πρόβαλλε ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο από την δράση του ένοπλου κακοποιού που λήστευε μεταμεσονύχτιες ώρες ξενοδοχεία στην Αττική.
Στη φωτογραφία, φαίνεται ο δράστης να έχει περάσει μέσα από τη ρεσεψιόν κεντρικού ξενοδοχείου στα Νότια προάστια και με την απειλή όπλου ακινητοποιεί την νεαρή υπάλληλο.
Από την εν λόγω ληστεία ο δράστης αφαίρεσε 830 ευρώ από το ταμείο και στη συνέχεια χάθηκε στο σκοτάδι. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, βρέθηκαν στα ίχνη του και τα ξημερώματα του Σαββάτου εντόπισαν τον δράστη, την στιγμή που είχε εισέλθει σε ξενοδοχείο στη παραλιακή λεωφόρο στο ύψος της Γλυφάδας και του πέρασαν χειροπέδες.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που ακολούθησε ο 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, τις τελευταίες 15 ημέρες είχε διαπράξει, 6 ένοπλες ληστείες σε ξενοδοχεία στα Βόρεια και Νότια Προάστια της Αττικής.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, διαπίστωσαν, ότι σε βάρος του ένοπλου κακοποιού, εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης για ληστείες που είχε διαπράξει τα τελευταία χρόνια στο λεκανοπέδιο.
Ο 37χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον Ανακριτή.
Επιστήμονας, ήρθε στην Ελλάδα για να συνεισφέρει με τις υπηρεσίες του και την τεχνογνωσία του. Εύγε Αλβανό αποβρασμα της σχολής των εγκληματιών.
Άλλο ένα σκουπίδι από την πουτ@μα την Αλβανία.